Tarih: 07.09.2024 17:54

Beşiktaş'ın Mane Hedefi: Siyah-Beyazlar, Yıldız Oyuncu İçin Harekete Geçti!

Facebook Twitter Linked-in

BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİNDE SADIO MANE VAR

Beşiktaş, transfer sezonun sonlarına doğru Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın kadroda düşünmediği Sadio Mane'yi radarına aldı. Siyah-beyazlı yönetim, performansından memnun olmayan ve yollarını ayırmaya hazır olduğu belirtilen Sadio Mane için temaslarını intensifleştiriyor.

İLERLEYEN TRANSFER GÖRÜŞMELERİ

Siyah-beyazlı kurmaylar, Avrupa'ya dönme niyetinde olan Mane'nin durumunu yakından takip ederken, oyuncuyla olan iletişimini artırdı. Mane'nin, Beşiktaş'ın kendisine yönelik ilgisine olumlu yaklaştığı söyleniyor. Suudi basınındaki haberlere göre, 32 yaşındaki Senegalli yıldızın yeni adresi Türkiye olabilir.

TARAFTARLAR TRANSFER BEKLENTİSİNDE

Suudi Arabistan'da zaman zaman eleştirilere maruz kalan fakat Beşiktaş tarafından ilgi gören Mane'ye, taraftarlar büyük bir heyecanla yaklaşıyor. Süper Lig'de mücadele eden Beşiktaş'ın taraftarları, yıldız kanat oyuncusunun katılmasını sabırsızlıkla bekliyor.

SADIO MANE'NİN İSTATİSTİKLERİ

Bayern Münih'ten 30 milyon euro karşılığında Al Nassr'a transfer olan Mane, Arabistan'da 52 maçta toplam 19 gol ve 15 asistlik performans sergiledi. Bu performansı ile taraftarlardan aldığı eleştirilere rağmen, Beşiktaş'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —