Beşiktaş'a Yunan Ekibinden Sürpriz Rafa Silva Talibi!

Siyah-beyazlı ekip, gol krallığı yarışında fırtına estiren Portekizli yıldızı bırakmaya niyetli değil!

Van Spor 23.05.2025 22:42:00 0
Beşiktaş
Tarih: 23.05.2025 22:44 Güncelleme: 23.05.2025 22:42

Beşiktaş'ın gözde oyuncusu Rafa Silva, Yunanistan'ın köklü kulüplerinden AEK'nin radarına girdi. Yunan ekibinin, Portekizli golcüyü transfer etmek için harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi. Ancak teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, öğrencisini bırakmaya kesinlikle niyetli değil.

Gol Krallığında Zirveye Koşan Yıldız

Bu sezon Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla adeta fırtına estiren Rafa Silva, 16 maçta attığı 16 gol ve yaptığı 12 asist ile takımının en önemli silahlarından biri oldu. 31 yaşındaki oyuncunun, siyah-beyazlı ekipteki sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

AEK'nin Dev Hamlesi

Yunanistan'ın şampiyonluk mücadelesi veren AEK kulübü, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, Beşiktaş'ın gol krallığı yarışında zirveye koşan oyuncusu Rafa Silva'yı transfer etmek için harekete geçmeye hazırlanıyor. Yunan ekibinin, kısa zaman içinde Beşiktaş yönetimiyle resmi görüşmelere başlaması bekleniyor.

Solskjaer'den Net Mesaj: “Silva Kesinlikle Satılık Değil!”

Beşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Rafa Silva'nın takım için ne kadar değerli olduğunu vurgulayarak, oyuncusunun satılık olmadığını net bir şekilde belirtti. Solskjaer'in, Portekizli yıldızı Gedson Fernandes ile birlikte takımın vazgeçilmezleri arasında gördüğü ve transfer tekliflerine kesinlikle izin vermeyeceği öğrenildi.

Beşiktaş Yönetimi Kararlı

Beşiktaş yönetimi de teknik direktör Solskjaer'in talebini destekleyerek, Rafa Silva'yı bırakmaya niyetli olmadığını gösterdi. Siyah-beyazlı kulübün, Yunan ekibinin olası bir teklifini reddetmesi ve oyuncusunu kadrosunda tutmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.

Rafa Silva'nın geleceği, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ancak şu anki durumda, Portekizli yıldızın Beşiktaş formasıyla mücadele etmeye devam edeceği öngörülüyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ