Beşiktaş, Immobile için Roma'da: İtalyanlar transferin maliyetini duyurdu

Lazio'nun golcüsü Ciro Immobile'nin transferinde son aşamaya gelen Beşiktaş'ın yöneticilerin, yıldız golcüye imza attırmak için Roma'ya gittiği iddia edildi.

Spor 11.07.2024 18:46:00 0
Beşiktaş, Immobile için Roma
Tarih: 11.07.2024 18:48

Lazio'nun golcüsü Ciro Immobile'nin transferinde son aşamaya gelen Beşiktaş'ın yöneticilerin, yıldız golcüye imza attırmak için Roma'ya gittiği iddia edildi. İtalyan basını, Immobile'nin Beşiktaş'tan alacağı yıllık ücreti ve Lazio'ya ödenecek bonservis bedelini de açıkladı.

Santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Lazio'nun yıldızı Ciro İmmobile'nin transferini resmiyete kavuşturmak üzere olduğu ileri sürüldü.

İtalyan gazetesi Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; siyah beyazlı kulübün yetkilileri, İmmobile ile sözleşme imzalamak için Roma'da bulunuyor.34 yaşındaki golcünün, Beşiktaş ile anlaştığı ve Lazio ile yollarını ayıracağı belirtildi.

Haber detayında İmmobile ile 2 senelik mukavele yapılacağı ve İtalyan golcüye yıllık 6 milyon Euro ödeneceği ifade edildi.

İlk etapta Beşiktaş'tan 5 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Lazio'yla da 3 milyon Euro'da anlaşıldığı kaydedildi.

Bu arada Immobile'nin Beşiktaş'a transfer olmak için haziran ayında Lazio'dan alması gereken maaştan da vazgeçtiği belirtildi.

Kaynak: NTV Spor