Beşiktaş, Brezilyalı Yıldız Mauro Junior için Harekete Geçti!

Beşiktaş Mauro Junior için harekete geçti.

Spor 19.10.2024 18:56:00 0
Beşiktaş, Brezilyalı Yıldız Mauro Junior için Harekete Geçti!
Tarih: 19.10.2024 18:58

İstanbul devi Beşiktaş, Brezilyalı sol bek Mauro Junior'a göz dikti. PSV Eindhoven forması giyen 25 yaşındaki futbolcunun sezona veda etmesi ile biten sözleşmesi, siyah-beyazlı ekibi harekete geçirdi.

MAURO JUNIOR KİMDİR?

Beşiktaş, PSV'de sergilediği performans ile dikkat çeken sol bek Mauro Junior'ın peşinde. Aynı zamanda sağ bek ve sol kanat pozisyonlarında da oynayabilen oyuncu, çok yönlü yapısı sayesinde Beşiktaş'ın savunma rotasyonunu güçlendirecek bir aday olarak öne çıkıyor. Mauro Junior'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek ve böylece serbest statüde transfer olanağına kavuşacak.

İDEAL ADAY ROTASYONU GÜÇLENDİRECEK

Beşiktaş, Mauro Junior'ı özellikle savunma hattındaki eksikliği gidermek ve rotasyonu güçlendirmek için ideal bir oyuncu olarak görmekte. Sözleşmesinin bitmesi nedeniyle bu transfer, maliyet açısından da kulübün yüzünü güldürebilir.

AVRUPA'DAN RAKİPLER VAR

Ancak siyah-beyazlıların Brezilyalı oyuncuyu kadrolarına katmak için yarışacaklarını Avrupa'dan başka takımlar da var. Beşiktaş yönetimi, rekabeti aşarak hem savunma gücünü artırmayı hem de kanatlarda daha etkili bir oyun sistemine geçiş yapmayı umuyor.

FUTBOLCU YENİ MACERAYA HAZIR

1,71 boyundaki Mauro Junior ise kariyerine yeni bir yön vermek ve yeni bir maceraya atılmak için hazır görünüyor. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise zamanla belli olacak.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem