Tarih: 19.08.2024 00:47

Berlin Sokaklarında Polis Şiddeti: Polis Filistin Destekçisi Kadını Yere Serdi!

Facebook Twitter Linked-in

POLİS MÜDAHALESİ ORTALIĞI GERDİ

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Filistin destek gösterilerinde gerilim yükseldi. Polis güçleri, toplanan protestoculara müdahalede bulunurken, bir kadın eylemciyi sert bir şekilde yere indirdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, polis memuru kadını boynundan yakalayarak yere savurdu.

DÜNYA GENELİNDE İSRAİL TEPKİLERİ SÜRÜYOR

Dünya genelinde pek çok kişi İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırılarına karşı tepki gösteriyor. Batılı ülkelerde de Filistin'e destek için düzenlenen gösteriler, farklı toplum kesimlerinden insanlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

PROTESTOLARA ENGELLEME ÇABALARI

İsrail ile ilişkilerini bozmak istemeyen bazı ülkelerde ise güvenlik güçleri, çeşitli gerekçelerle bu gösterilere karşı çıkıyor. Almanya'da yaşanan olay, sert müdahalelerin somut bir örneğini oluşturuyor.

BERLİN'DEKİ GERGİN ANLAR

Filistin'e destek amacıyla Berlin'de toplanan protestoculara polisin sert müdahalesi damga vurdu. Bir kadın eylemci, polis memuru tarafından kontrolsüz bir şekilde yere itildi. Kadının yardımına koşan diğer göstericiler ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşanırken, kadının durumu hakkında kesin bir bilgi edinilemedi.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —