Berberlerin Kurban Bayramı mesaisi: Randevusuz müşteri kabul etmiyorlar

Berberlerin Kurban Bayramı mesaisi: Randevusuz müşteri kabul etmiyorlar

Genel 27.06.2023 11:13:35 0
Berberlerin Kurban Bayramı mesaisi: Randevusuz müşteri kabul etmiyorlar
Tarih: 27.06.2023 11:13 Güncelleme: 27.06.2023 11:13
Elazığ’da berberlerin Kurban Bayramı mesaisi yoğun bir şekilde devam ediyor. Berberler, randevu almadan gelen vatandaşları, yoğunluk nedeni ile tıraş edemiyor.
Kurban Bayramının arifesinde berberler en yoğun gününü yaşıyor. Bayrama bakımlı ve saç tıraşını olmuş bir şekilde girmek isteyen vatandaşlar, berberlerin yolunu tuttu. Bayram tıraşına gelen müşterilerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle birçok berber ve kuaför gece geç saatlere kadar müşterilerinin bakımlarını gerçekleştiriyor. Berberler, oluşan yoğunluğa cevap verebilmek için sabahın erken saatlerinde açtıkları iş yerlerinde gecenin geç saatlerine kadar çalışarak müşterilerini bayrama hazırlıyor.
Eskişehir’de ikamet ettiğini belirten Muammer Düzelten, “Bayram için memleketime geldim. Dün berberden randevumuzu aldık bugün de gelerek tıraş oldum. Kuaförlerde bir yoğunluk var. Önceki gün randevu almaya çalıştım ama yoğunluktan dolayı alamadım. Sabah erkenden kalkıp tıraş olmaya geldim. Artık kurbanımızı kesip bayramlaşmayı bekliyoruz” dedi.
Bayram ağzı yoğunluklarının başladığını aktaran işletme sahiplerinden Soner Ayva, “Bu sene bayram Pazar gününe yakın olduğu için Pazar günü de iş yerimizi açtık. Bayram yoğunluğu başladı. Sabah 08.00’da iş yerimizi açıyoruz gece 01.00’a kadar çalışmaya devam ediyoruz. Bazı müşterilerimizi esnaf olduğu için iş yerini geç kapatıyor bundan dolayı da geç geliyor. Bizde mecburen onları mağdur etmemek için onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın tıraşlarını son güne bırakmaları hem bizim için hem de onlar için biraz sıkıntı oluyor. Tıraş olacak vatandaşlar tıraşlarını son güne bırakmasınlar. Zaten sosyal medya hesaplarımızdan Pazar günü de açık olduğumuzu yazdık ki müşterilerimiz tıraşlarını Arife gününe bırakmasınlar” diye konuştu.
Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan işletme sahibi Ömer Öktem, “Bayram yoğunluğu başladı. Pazar günü açıktık zaten. Vatandaşlara hizmet vermeye çalışıyoruz. Bayram ağzı olduğu için 08.00’da geldik. Randevu sistemine göre de iş yerimizi açık tutuyoruz” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ