Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, hangi gün? ATV yayın akışı ile Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta neden yok, var mı?

Yaşanan deprem felaketi sebebiyle bütün dizi yayınlarına ara verildi. Bazı diziler yayın hayatına dönerken her Salı ATV ekranlarında yayımlanan Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu soruları ile araştırılıyor.

Magazin 27.02.2023 14:07:00 0
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, hangi gün? ATV yayın akışı ile Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta neden yok, var mı?
Tarih: 27.02.2023 14:10

Yaşanan deprem felaketi sebebiyle bütün dizi yayınlarına ara verildi. Bazı diziler yayın hayatına dönerken her Salı ATV ekranlarında yayımlanan Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu soruları ile araştırılıyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan'ın yer aldığı yapım takipçileri tarafından 21 Şubat ATV yayın akışı ile sorgulanıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, açıklama geldi mi soruları yanıt arıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı, neden yok? İşte, merak edilenler…

Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı, neden yok soruları gündemdeki yerini aldı. Her Salı günü ATV ekranlarına gelen yapımın yayınına Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından ara verilmişti. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, bu hafta var mı gibi sorular yeni haftada yanıt aramaya başladı. Bazı kanallarda diziler ekranlara dönmeye başladı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bugün var mı yok mu?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM BU HAFTA VAR MI?

6 Şubat'ta medyana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sebebiyle diziler ve programlar 2 hafta ekranlara gelmedi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi de o yapımlar arasında yer aldı. Arama kurtarma çalışmalarının kesintisiz paylaşıldığı kanallarda bu hafta da bazı diziler ekranlara gelmeyecek.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ben Bu Cihana Sığmazam ve diğer dizilerin yeniden ne zaman ekranlarda olacağı merak ediliyor. Konuya dair atv'nin resmi sosyal meyda hesabından açıklama yapıldı.

Açıklamaya göre, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle 28 Şubat Salı 20.00'de atv'de!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 19. BÖLÜM ÖZETİ

Cezayir tehdit altında

Cezayir ve Firuze, Tatavlalı aracılığıyla pakttan hayatlarını alt üst edecek bir tehdit alır. Bu tehditle birlikte Firuze, Cezayir'e farklı bir çözüm önerisinde bulunur.

Leyla, Cezayir'in tablosunu alarak yaptığı jeste karşılık Cezayir'e özel bir yemek hazırlar. Cezayir bu yemekte Bekir'in ortadan yok oluşuyla ilgili gerçekleri söylemeye hazırlanırken son anda beklenmedik bir mesaj bu konuşmanın seyrini değiştirir.

Leyla, Süheyla'nın rahatsızlık ve tahlil durumu için Firuze'yi aradığında aldığı cevaplar Leyla'nın şüphelerini arttırır.

Jean Luc, Fransa'dan gelen sürpriz misafiriyle yemek yerken Cezayir'in onları ziyaret etmesi bu sürpriz misafiri çok tedirgin eder.

Pakt'ın tehdidi Cezayir'de nasıl bir karşılık bulacak? Cezayir'in Bekir ile ilgili konuşmasının seyrini değiştiren mesaj kimden gelecek? Leyla, Süheyla ile ilgili şüphelerinde haklı çıkacak mı? Jean Luc'un sürpriz misafiri kim ve Cezayir karşısında neden tedirgin olacak?
 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem