Tarih: 17.09.2024 10:08

BBP'nin Yeni Van Yönetimi Bugün Belli Oluyor: Genel Başkan Yardımcıları ve MKYK Üyesi Van'a Geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) heyeti, önemli temaslarda bulunmak ve teşkilat toplantıları gerçekleştirmek amacıyla Van'a gitmeye hazırlanıyor.

BBP Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Alfatlı, Tevfik Eren ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Uğur Karaca'nın da aralarında olduğu parti heyeti, Van'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve parti mensupları ile buluşacak.

VAN'DA YAPILACAK TEMASLAR VE TOPLANTILAR

Büyük Birlik Partisi heyeti, kentte gerçekleştireceği ziyaretlerin ardından Urartu Oteli'nde düzenlenecek özel bir toplantıya ev sahipliği yapacak. Toplantıda basın mensupları ile de bir araya gelecek olan heyet, güncel konular hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

YENİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

BBP Van İl Başkanı Mevlüt Kaya'nın geçtiğimiz aylarda istifa etmesinin ardından, yerine kimin geçeceği merak konusu olmuştu. Edinilen bilgilere göre, partinin önceki dönemlerde başkan yardımcılığı görevinde bulunan İlhami Dalgın'ın bu pozisyona atanabileceği belirtildi.

Bugünkü toplantıda, Büyük Birlik Partisi'nin yeni Van İl Başkanı'nın resmi olarak açıklanıp açıklanmayacağı ise parti üyeleri ve kamuoyu tarafından yakından takip edilecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —