Bayram öncesi trafik denetimleri artırıldı

Bayram öncesi trafik denetimleri artırıldı

Asayiş 14.06.2024 07:57:38 0
Bayram öncesi trafik denetimleri artırıldı
Tarih: 14.06.2024 07:57
Erzincan’da Kurban Bayramı öncesi şehirlerarası yollarda trafik tedbirleri artırıldı. Trafik ekipleri "Yolun Sonu Bayram Olsun" mottosuyla sürücüleri uyarıyor.
Erzincan Emniyet Müdürlüğünce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, hem okulların tatil olması hem de Kurban Bayramı tatili nedeniyle yollarda trafik yoğunluğu oluşacağı öngörüsüyle sürücüler uyarılıyor.
Erzincan Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan ve sosyal medya hesaplarından paylaşılarak sürücülerin uyarıldığı videoda, “12- 23 Haziran 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramının aynı zamanda okulların kapanması aynı döneme denk gelmesiyle karayollarında olası trafik yoğunluğunun yaşanmaması için Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü olarak sürücü ve yayaların güvenliğinin sağlanması amacıyla; KGYS, EDS, ortalama hız denetim sistemi, plaka tanımlama sistemi, drone cihazı, video kameralı radar araçları, sivil trafik ekipleri ile etkin ve yoğun olarak trafik denetimi yapılacaktır. Şehirlerarası uzun yolculuk yapacak olan sürücüler başta olmak üzere tüm vatandaşların azami ölçüde trafik kurallarına uymaları hem kendileri hem de diğer sürücülerin can ve mal güvenliği için önem taşımaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem