Bayburt Milletvekili Ateş’ten Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Bayburt Milletvekili Ateş’ten Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Genel 5.09.2023 16:15:08 0
Bayburt Milletvekili Ateş’ten Rektör Çomaklı’ya ziyaret
Tarih: 05.09.2023 16:15 Güncelleme: 05.09.2023 16:15
Mayıs ayında gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Bayburt Milletvekili seçilen Prof. Dr. Orhan Ateş, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.
Daha önce Atatürk Üniversitesinde Başhekim Yardımcılığı ve akademisyenlik görevlerini yürüten Prof. Dr. Orhan Ateş’i makamında misafir eden Rektör Çomaklı, misafiri ile üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında sohbet etti. Atatürk Üniversitesinin tarihi boyunca ülke yönetimine birçok başarılı isim kazandırdığını aktaran Rektör Çomaklı, bu isimlerden biri olan Prof. Dr. Ateş’in de Atatürk Üniversitesi için önemli bir değer olduğunu ifade etti.
Prof. Dr. Çomaklı: “Bölgenin kalbi olan Atatürk Üniversitesi yeni nesil vizyonu ile ülke yükseköğrenimine önemli bir katma değer sağlıyor. Gerek birimlerin akredite edilmesinde gerekse üretilen bilginin patente dönüşmesinde hatırı sayılır bir başarı kaydediyoruz. Üniversitenin gelişim sürecine hız vermek adına ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve dayanışma içindeyiz. Bizlere akademisyenlik sürecinde olduğun gibi milletvekilliği sürecinde de desteğini sürdüren Prof. Dr. Orhan Ateş’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Misafirperverliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür eden Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Atatürk Üniversitesinin kendi açısından yerinin ayrı olduğunu belirterek, burada evindeymiş gibi hissettiğini söyledi. Üniversitenin gelişimini yakından takip ettiğini ifade eden Prof. Dr. Ateş, tamamlanan ve devam etmekte olan projelerden dolayı Rektör Çomaklı’yı tebrik etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ