Battalgazi’nin kalbi kadın kooperatifi üretime devam ediyor

Battalgazi’nin kalbi kadın kooperatifi üretime devam ediyor

Politika 23.12.2024 13:15:41 0
Battalgazi’nin kalbi kadın kooperatifi üretime devam ediyor
Tarih: 23.12.2024 13:15 Güncelleme: 23.12.2024 13:15
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’ni ziyaret ederek üretim çalışmalarını yerinde inceledi.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belediye bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti. Tandoğan Mahallesi’nde, Yeşilçam Sosyal Tesisleri’nin alt katında bulunan üretim merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Taşkın, kooperatifin Malatya mutfağının vazgeçilmez tatlarını vatandaşlara sunduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında kooperatifte üretilen ürünler ve faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Taşkın, kooperatifin kadınların üretime katılmasında ve Malatya mutfağının tanıtılmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı. Başkan Taşkın, kooperatifin mevcut satış noktalarının yanı sıra yeni satış yerlerinin de açılacağını belirterek, “Sevgili hemşerilerimiz, bugün Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’ndeyiz. Çok nezih bir mekânda, evlerimizin ihtiyacına hitap edecek her türlü gıda üretimi burada var. Tatlılardan içli köfteye kadar Malatya mutfağının tüm lezzetlerini burada üretiyoruz. Çarşı merkezindeki satış noktamız Gazi İlkokulu’nun yanında, ikinci satış noktamızı ise Millet Bahçesi’ndeki konteyner çarşıda hizmete açtık. Üçüncü satış noktamızı da belediye hizmet binamızın yanında açmayı planlıyoruz. Kadın Kooperatifimiz, Malatya’da büyük bir açığı kapatmış durumda. İnşallah belediyemizin desteğiyle hedeflerimizi büyüteceğiz ve üretimi tarladan sofraya taşıyacağız. Bugüne kadar emek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretim kapasitesini artırarak Malatyalılara sağlıklı ve lezzetli ürünler sunmayı hedefliyor. Başkan Taşkın, tüm vatandaşları gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaya davet ederken, kooperatifin yerel ekonomiye sağladığı katkılara dikkat çekti. Ziyaretin ardından, kooperatifin daha geniş kitlelere ulaşması ve hedeflerini büyütmesi için çalışmaların devam edeceği ifade edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ