Battalgazi’deki gül bahçesinde sona yaklaşıldı

Battalgazi’deki gül bahçesinde sona yaklaşıldı

Genel 28.06.2022 15:46:07 0
Battalgazi’deki gül bahçesinde sona yaklaşıldı
Tarih: 28.06.2022 15:46 Güncelleme: 28.06.2022 15:46
Malatya Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi’nde yapımı aralıksız devam eden “Gül Bahçesi Projesi”nde sona yaklaşıldı. 3 milyon lirayı aşan maliyetiyle vatandaşlara görsel bir şov sunacak olan proje, kısa süre içerisinde tüm vatandaşların istifadesine sunulacak.
Doğal, kültürel ve tarihi zenginlikleri ile ön plana çıkmasının yanı sıra yeşilinde başkenti olma yolunda da emin adımlarla ilerleyen Battalgazi’deki Gül Bahçesi’nde sona gelindi. 2021 yılında Tandoğan Mahallesinde bulunan Kısmet ve Dostlar sokak arasındaki 9 bin metrekarelik alanda Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen ve maliyeti 3 milyon lirayı aşan bahçede, 30 farklı türden bitki ve güller yer alacak. İlçedeki vatandaşların rahatça zaman geçirebilmelerinin yanı sıra onlara görsel bir şov sunacak olan Gül Bahçesi, gül üretimine imkan sağlayacak anaçlardan kurulmuş olması sebebiyle üretim yapma imkanı da sağlayacak. İçerisinde, işletme binası, gül parselleri, süs havuzları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanlarının olacağı proje ile ilçedeki yeşil alan sayısına bir yenisi daha eklenecek. Malatya iklimine uygun renk cümbüşünün yaşanacağı ve vatandaşlara en güzel manzaraları sunacak olan projenin tamamlanmasının ardından, kısa süre içerisinde vatandaşların istifadesine sunulacak.
İlçenin güzelliğine güzellik katacak projelere imza attıklarını vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazimizi geliştirmeye, güzelleştirmeye ve vatandaşlarımıza çok güzel bir ilçe armağan etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Battalgazi’ye en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur. 2021 yılında Tandoğan Mahallemizde güzel bir projenin startını vermiştik. Yoğun çalışmalarımızın sonunda hamt olsun projemizi tamamlama noktasına geldik. Kısa süre içerisinde Gül bahçemizi vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. İlçemizi gül kokusu saracak. Battalgazi Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ