Battalgazi’de Öğretmenler Gününe özel kutlama

Battalgazi’de Öğretmenler Gününe özel kutlama

Genel 23.11.2022 16:51:06 0
Battalgazi’de Öğretmenler Gününe özel kutlama
Tarih: 23.11.2022 16:51 Güncelleme: 23.11.2022 16:51
Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama yemeğinde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek günlerini kutladı. Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu hatırlatarak öğretmenlere karanfil hediye eden Başkan Güder, “Öğretmenlik dünyada gıpta edilecek iki husustan biridir” dedi.
Battalgazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle özel bir kutlama programı düzenlendi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tertip edilen program çerçevesinde ilçede görev yapan kadın öğretmenler, düzenlenen tur gezisi ile Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezdi. Tarih başkenti ilçede geçmişe doğru derin bir yolculuğa çıkan öğretmenler, Battalgazi Belediye si tarafından yaptırılan Kırkgöz Sahil Parkı Projesi ve Eskimalatya Meydan Projesi alanlarını da inceledi. Projelerin Battalgazi’nin güzelliğine güzellik kattığını aktaran öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kendilerini unutmayan Güder’e gönülden teşekkürlerini iletti.
Gezi programının ardından öğretmenler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından kendileri için hazırlanan kutlama yemeğine katıldı. Güder, öğretmenlere karanfil hediye ederek bu özel günlerini kutladı. Samimi bir ortamda geçen programda öğretmenle tek tek yakından ilgilenen Güder, zor ve meşakkatli şartlarda görev yapan öğretmenlerin her türlü övgüye layık olduğunu ifade etti.

Öğretmenlerden Güder’e teşekkür
Kendileri için hazırlanan sürpriz karşısında mutlu olduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurcan Berber, "Bizim için çok değerli ve özel bir program oldu” derken, Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Yardımcısı Gökçen Durukoğlu ise “Böylesi bir günde düşünülmek kadar başkan güzel bir şey yoktur. Düşünülmüş olmak insanı gerçekten çok mutlu ediyor. Bir Malatyalı olarak hiç görmediğim yerleri gezdik. Gezimizde çok anlamlıydı. 22 yıldır çalışıyorum ve yeni nesiller yetiştirmek ve onlara dokunmak gerçekten anlamlı” şeklinde konuştu.
Kazım Karabekir İlkokulu Müdürü Arzu Ateş, “24 Kasım münasebetiyle düzenlenen gezi programına katıldık. Çok eğlenceli ve güzel bir programdı. Bizlere bu güzel programı tertip eden başkanımıza teşekkür ediyorum. Görmediğimiz bir çok bölgeyi gezdik. Görülmeye ve gezilmeye değer yerler. Herkese tavsiye ederim. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e kıymetli eşleri Yıldız Güder hanımefendiye teşekkür ederim” dedi.
Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu Müdürü Gül Karataş ise “Battalgazi’mizin en popüler yerlerini gezmek bizleri çok onurlandırdı. Diğer okul idarecilerimizle de tanıştık. Battalgazi’de tarih yatıyor, medeniyet yatıyor. Bu tarih
yolculuğuna çıktıktan sonra ilçedeki bazı yatırımları da inceledik. Çok başarılı çalışmalara imza atılmış. Bugünde bizleri unutmayan Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Bu kutlu hizmeti bir güne sığdırmak yanlış olur”
Dünyada gıpta edilecek iki husustan birinin öğretmenlik mesleğinin olduğuna dikkat çeken Başkan Güder, “Kıymetli öğretmenlerimizi bu anlamlı günde ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Öğretmenlerimiz cefakar bir hizmete talip olan kişilerdir. Çocuklarımızın kaptanı ve kahramanısınız. Birçok kademedeki insanlar bu konumlara gelmiş ise bunlar sizlerin eseridir. Bunlarla ne kadar övünseniz inanın azdır. Sizin gibi değerli insanların elinde yetişen bireyler olarak bizlerinde sorumlulukları ve hassasiyetleri var. Bu sorumlulukları yerine getirmek için inanın gece gündüz çalışıyoruz. Öğretmenlerimizin de kan bağı olmayan birçok evladı için ne kadar çırpındığına şahitlik ediyoruz. İlim irfan noktasında Türkiye’mizin her noktasına giderek insanlar yetiştirmek, toplumu değiştirmek ve dönüştürmek noktasında ciddi bir mücadele veriyorsunuz. Emeğinize yüreğinize sağlık. En içten dileklerimle hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlerin yaptığı bu kutlu hizmeti bir güne sığdırmak yanlış olur. Toplumları değiştiren, toplumlara yön veren ve nesiller yetiştirme noktasında elinizden gelen çaba ve gayreti sarf ettiğiniz için siz kıymetli öğretmenlerimiz bizim başımızın tacıdır. Göreve geldiğim günde de verdiğim ilk talimat şöyleydi: ‘Milli Eğitim camiasından gelen hangi talep olursa olsun, o talebe özel olarak eğilmenizi istiyorum’ oldu. Eğitim daha da ileriye taşıma noktasında Battalgazi Belediyesi olarak ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Milli Eğitim Müdürümüz ile sürekli istişare içerisindeyiz. Eğitim yanı sıra ilçemize birçok yatırım gerçekleştirerek Battalgazi’mizin değerlerini ortaya çıkardık. Sizler öğrencilerimizin üzerinde büyük emek sarf ediyorsunuz bizlerde ilçemizin güzelleşmesi adına büyük emekler sarf ediyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz için üzerimize düşen tüm yükümlüğü yerine getirmek için biz her zaman hazırız. Sizin koşullarınızı güzelleştirme, yaşam standartlarınızı yükseltmek adına hocalarımızın emrindeyiz. Öğretmenlerimiz her daim gönlümüzde. Allah sizlerden razı olsun. 24 Kasım Öğretmenler gününüzü tebrik ediyorum” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ