Battalgazi’de kırsalda da durmak yok

Battalgazi’de kırsalda da durmak yok

Ekonomi 14.08.2022 12:45:33 0
Battalgazi’de kırsalda da durmak yok
Tarih: 14.08.2022 12:45 Güncelleme: 14.08.2022 12:45
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gülümuşağı, Beydağı ve Uluköy Mahallelerine toplam 3 milyon 450 bin liralık ulaşım yatırımını hayata geçirdi.
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmalarla ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de konforlu ve güvenli yollar oluşturmaya devam ediyor. Battalgaziyi güzelleştirme ve geliştirme çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Gülümuşağı, Beydağı ve Uluköy Mahallelerinde toplam 25 kilometre 1.2 kat sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Toplam 3 milyon 450 bin liralık yatırımı kırsaldaki mahallelerle buluşturan ekiplerin bu hummalı çalışmaları vatandaşlardan da büyük takdir topladı.

“Ulaşım yatırımlarını önemsiyoruz”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarlarıyla birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, birim müdürü Engin Pepeler’den bilgiler aldı. İncelemelerin ardından ulaşım yatırımının önemine vurgu yapan Başkan Güder, “Yol medeniyettir parolası ile çıktığımız bu kutlu yolda Battalgazi Belediyesi olarak merkez ve taşra demeden ulaşım yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Ulaşım yatırımlarını önemsiyoruz, hemşerilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulaşmasını önemsiyoruz. Ekiplerimiz ilçenin dört bir köşesinde fedakarca çalışmaya devam ediyor. Bugünde belediye başkan yardımcılarımız ve muhtarlarımız ile kırsaldaki çalışmaları yerinde inceliyoruz. Kırsal mahallelerimizde kış ayı biraz zorlu geçtiği için büyük araçlar bu yolları fazlaca kullanıyor. Her yıl bu yollar o yüzden deforme oluyor. Bizlerde bu deformeyi ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımızın konforlu olarak ulaşımlarını sağlamak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Battalgazi’de hiçbir zaman durmak yok. Arkadaşlarımız çok güzel çalışmalar yapıyor. Battalgazi’mize hizmet söz konusu ise biz hiçbir şeyden kaçmayacağımızı her zaman dile getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda ilçemizde örnek çalışmalarıma imza atıyoruz” dedi.

“Battalgazi olarak şanslıyız”
Gülümuşağı Mahallesi Muhtarı Osman Sert ise, “Hizmet adamı Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, ekibi ile birlikte mahallemize geldiler. Çalışmaları yerinde inceliyorlar. Başkanımızın çalışmaları yerinde incelemesi de gurur verici. Böyle bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Hizmetlerinin devamını diliyoruz. Gayretlerine sağlık. Yollarımız çok güzel oldu. Buralar dağın başı ve her bir karesi asfalt. Mahallemiz memnun. Battalgazi Belediyemiz varsa hizmet var demektir” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: battalgazi’de kırsalda da durmak yok
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ