Battalgazi’de 44 depremzede çocuk için sünnet töreni yapıldı

Battalgazi’de 44 depremzede çocuk için sünnet töreni yapıldı

Genel 10.07.2024 12:33:08 0
Battalgazi’de 44 depremzede çocuk için sünnet töreni yapıldı
Tarih: 10.07.2024 12:33 Güncelleme: 10.07.2024 12:33
Battalgazi Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir etkinliğe daha imza attı. İlçede yaşayan 44 ihtiyaç sahibi çocuk sünnet ettirildi. Acıbadem, Dolamantepe, Tandoğan ve Rönesans konteynerlarında kalan ailelerin çocukları için düzenlenen bu toplu sünnet töreni, hem çocukları hem de aileleri sevindirdi.
Battalgazi Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir etkinliğe daha imza atarak ilçede yaşayan 44 ihtiyaç sahibi çocuğu sünnet ettirdi. Sünnet töreni, sağlık ekiplerinin gözetiminde hijyenik ortamda gerçekleştirildi. Belediye tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler çocuklara dağıtılırken, aileler de bu özel gün için teşekkürlerini dile getirdi.

Etkinlik sırasında konuşan baba Suat Çaylan, "Başkanımız Bayram Taşkın’a ve belediyemize çok teşekkür ederiz. Bu zor günlerde yanımızda olmaları bizi çok mutlu etti. Çocuklarımızın sünnetlerini yaptırmak bizim için büyük bir yük olacaktı, ancak belediyemizin desteğiyle bu mutluluğu yaşadık" dedi.

Bir diğer vatandaş Mikail Seçen ise, "Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’a bu güzel program için teşekkür ederim. Belediye personelleri bizi konteynerden alıp buraya getirdiler. Tekrar da götürecekler. Burada da her şeyimizle ilgilendiler. Ben iki evladımı sünnet ettirdim. Tekrardan çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Büyük de etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu tür organizasyonlarla vatandaşlarımızın yanında olmaya büyük önem veriyoruz. Bugün de 44 evladımızın sünnet törenini gerçekleştirerek onların bu mutlu gününde yanlarında olmak istedik. Ailelerimizin yüzündeki mutluluğu görmek bizim için en büyük ödüldür. Benzer sosyal yardım projelerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecek ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerimiz sürecek. Halkımızın her zaman yanında olacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ