Battalgazi’de 383 konut için geri sayım başladı

Battalgazi’de 383 konut için geri sayım başladı

Genel 3.02.2025 16:18:11 0
Battalgazi’de 383 konut için geri sayım başladı
Tarih: 03.02.2025 16:18 Güncelleme: 03.02.2025 16:18
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçede yürütülen rezerv alan çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Cirikpınar Mahallesi’ndeki 21. bölge rezerv alanında çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Başkan Taşkın, vatandaşlara sürece destek olmaları çağrısında bulundu.
Battalgazi Belediyesi, ilçede ilan edilen rezerv alanlarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Cirikpınar Mahallesi’ndeki 21. bölge rezerv alanında incelemelerde bulunarak, müteahhit firmanın temel kazı çalışmalarına başladığını ifade etti.
Tahliye sürecinde bazı küçük çaplı aksaklıklar yaşandığını ancak sürecin büyük ölçüde tamamlandığını belirten Başkan Taşkın, 383 konut, 123 dükkan ve 1 fırının inşa edileceği rezerv alanında çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.
Rezerv alanlarının devletin sunduğu önemli bir imkan olduğunu söyleyen Başkan Taşkın, "Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirelim. Modern teknolojiyle inşa edilen konutlardan ve devletin sağladığı ödeme kolaylıklarından faydalanalım. Aksi takdirde, yıkılan binaları kendi imkânlarımızla yeniden yapmak oldukça zor olacak. Her geçen gün bu zorluk daha da netleşiyor. Bu nedenle özellikle rezerv alanlarında yaşayan vatandaşlarımızdan süreci kolaylaştırmalarını rica ediyorum" dedi.
Battalgazi Belediyesi olarak tahliye ve taşınma sürecinde üzerlerine düşen tüm yükümlülükleri yerine getireceklerini belirten Başkan Taşkın, Cirikpınar Mahallesi’nin, çarşı merkezinin ve yeni çarşı projesinin hemen karşısında yer aldığına dikkat çekerek, buradaki konutların 2026 yılının başlarında tamamlanmasının planlandığını söyledi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

MHK Başkanı Gündoğdu'nun Görevine Devam Ettiği Açıklandı: TFF'den İstifa İddialarına Yalanlama


Van Spor

Fenerbahçe'de Yeni Dönem: Sadettin Saran Resmen Başkan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ