Battalgazi Belediyesporlu Hatice Muhlise Doğan milli takımda

Battalgazi Belediyesporlu Hatice Muhlise Doğan milli takımda

Van Spor 29.04.2025 16:52:54 0
Battalgazi Belediyesporlu Hatice Muhlise Doğan milli takımda
Tarih: 29.04.2025 16:52 Güncelleme: 29.04.2025 16:52
Battalgazi Belediyespor’un başarılı badminton sporcusu Hatice Muhlise Doğan, 22-25 Nisan 2025 tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen U11 Türkiye Badminton Şampiyonası’nda elde ettiği derecelerle milli takıma seçilerek önemli bir başarıya imza attı.
Türkiye Badminton Federasyonu koordinesinde gerçekleştirilen ve ülke genelinden çok sayıda kulübün katıldığı şampiyonada, Hatice Muhlise Doğan, Tek Bayanlar kategorisinde Türkiye 3’üncüsü, Çift Bayanlar kategorisinde ise Türkiye 2’ncisi oldu. Aldığı bu derecelerle milli takım kadrosuna dâhil edilen Doğan, Battalgazi’yi ve Malatya’yı gururlandırdı.
Hatice Muhlise Doğan’ın bu başarısı, Battalgazi Belediyesi’nin spora ve genç yeteneklere sunduğu desteklerin karşılık bulduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Belediyenin sunduğu tesis imkânları, antrenman desteği ve düzenli sportif faaliyetler sayesinde yetişen Doğan, küçük yaşta milli forma ile tanışarak büyük bir adım atmış oldu.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın öncülüğünde sürdürülen spor yatırımları kapsamında gençlerin hem fiziksel gelişimlerine katkı sunuluyor hem de ulusal düzeyde rekabet edebilecek altyapılar oluşturuluyor. Başkan Taşkın, elde edilen bu başarıların sadece bireysel değil, toplumsal bir kazanım olduğunu vurgulayarak, gençlerin sporla iç içe, sağlıklı ve disiplinli bireyler olarak yetişmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Battalgazi Belediyespor Kulübü de Hatice Muhlise Doğan’ı tebrik ederek, yeni başarılar için desteklerinin süreceğini belirtti. Sporcu Doğan ise milli takıma seçilmenin kendisi için büyük bir motivasyon olduğunu belirterek, daha fazla çalışıp Türkiye’yi uluslararası platformda temsil etmek istediğini söyledi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ