Battalgazi Belediyesinden Dünya Çevre Günü’ne özel etkinlik

Battalgazi Belediyesinden Dünya Çevre Günü’ne özel etkinlik

Genel 6.06.2024 16:17:20 0
Battalgazi Belediyesinden Dünya Çevre Günü’ne özel etkinlik
Tarih: 06.06.2024 16:17 Güncelleme: 06.06.2024 16:17
Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla açık alan resim şenliği düzenlendi. Çocukların çevreyle ilgili sorumluluk almasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlikte minik öğrencilerin çevre bilinci konusunda hazırladığı resim ve gösteriler büyük beğeni kazandı.
Battalgazi Belediyesi tarafından çevre duyarlılığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Dünya Çevre Günü ve 5-9 Haziran tarihleri arasında “Hepimizin Bir Dünyası Var” temasıyla kutlanan Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla açık alan resim şenliği düzenlendi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlik, doğanın güzelliğini ve korunmasının önemini vurgulamak amacıyla Kırkgöz Sahil Parkı’nda gerçekleşti. Şenlikte, Gazi İlkokulu, Kazım Karabekir İlkokulu ve Hasırcı İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde çevre temalı resimlerini sergileyerek renkli gösterilere imza attı.
Etkinlik sırasında öğrencilerin duyarlılığıyla hazırlanan resimler, çevre koruma ve sürdürülebilirlik konularına dikkat çeken bir atmosfer oluşturdu. Çevre duyarlılığına yönelik konuşmaların ardından Gazi İlkokulu öğrencilerinin sıfır atık konseptiyle yaptıkları defile ise alkış topladı. Ayrıca yüz boyama ve kağıt katlama etkinlikleri ile çevre farkındalığını artırmaya yönelik çalışmalar yapıldı. Hem eğlendirici hem de bilgilendirici etkinliğin düzenlenmesinden mutlu olduklarını ifade eden çocuklar, çevreyi korumanın önemine dikkat çekerek daha yeşil bir gelecek için insanların doğaya karşı duyarlı olmaları gerektiğine vurgu yaptılar.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ