Battalgazi, Bağcılar ve Kağıthane belediyeleri ile kardeş oldu

Battalgazi, Bağcılar ve Kağıthane belediyeleri ile kardeş oldu

Genel 5.07.2023 16:31:44 0
Battalgazi, Bağcılar ve Kağıthane belediyeleri ile kardeş oldu
Tarih: 05.07.2023 16:31 Güncelleme: 05.07.2023 16:31
Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısı tamamlandı. Gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile ‘Kardeş belediye’ olma kararı alındı.
Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, ilk olarak Haziran ayı olağan toplantının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Toplam 8 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, imar plan değişikliği ile ilgili bazı maddeler kabul edilerek karara bağlanırken, bazı maddelerin de ertelenmesine veya ilgili komisyona havale edilmesine karar verildi.

Toplantıda 29.12.2022 tarihli yönetim kurulu kararı ile Tavacılar Sokak Sağlıklaştırma yapımı işi için İller Bankası A.Ş’den tahsis edilen 4 milyon TL kredinin Eskimalatya Alacakapı Meydan Düzenlemesi yapım işinde kullanılması oy birliği ile kabul edilirken, İstanbul Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile "kardeş belediye" olma kararı alındı ve kardeş belediye ilişkisinin kurulmasına dair protokolü imzalamak üzere Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yetki verildi.

Toplantı sonrası konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketinin ardından Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile Battalgazi’miz arasında muazzam bir gönül köprüsü kurmuştuk. Yaralarımızı birlikte sardık, sarmaya da devam ediyoruz. İki belediyemize de gönülden teşekkür ediyorum. Battalgazi’de artık Bağcılar denilince ’Kahraman Bağcılar’ diyoruz. Meclis kararıyla resmi olarak da kardeş belediyeler olduk. Gönüldeki kardeşliğimiz artık resmi olarak da tescillendi” dedi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısı ise 2 Ağustos Çarşamba günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ