Tarih: 19.07.2024 01:34

Batshuayi Şovu! Cimbom Avusturya'da İlk Zaferini Trencin Karşısında Kaptı

Facebook Twitter Linked-in

GALATASARAY'IN ESLİKLİ ÜSTÜNLÜĞÜ

Galatasaray, Avusturya kampında yapılan hazırlık maçında Slovakya'nın Trencin takımına karşı mücadele etti. Sarı kırmızılı ekip, rakiplerini 4-1 mağlup ederek Avusturya kampındaki ilk galibiyetini kutladı. Takımın yeni yıldızı Michy Batshuayi'nin bir gol ve iki asistlik performansı maçın öne çıkan detaylarından oldu.

İLK 11 VE MAÇIN SEYRİ

Galatasaray, karşılaşmaya Kaleci Jankat, savunma oyuncuları Dubois, Metehan, Nelsson, Köhn, orta saha oyuncuları Berkan, Torreira, Ziyech, hücumcu oyuncular Mertens, Zaha ve santrfor Batshuayi'den oluşan bir ilk 11 ile başladı. Üstünlüğü elde eden Galatasaray, maçı 4-1'lik skorla tamamladı. Goller, Köhn, Ziyech, Mertens ve Batshuayi'den gelirken, Trencin takımının tek golü Uchegbu ile geldi.

BATSHUAYI'NİN SAHNE ALIŞI

Galatasaray'ın yeni forveti Batshuayi, mücadeleye kendi bölümünü yazarak başladı. Belçikalı forvet, hem gol atıp hem de iki asist yaparak takımın galibiyetinde kilit rol oynadı.

İLKLERİN MANAŞİNİ GALATASARAY

Sarı-kırmızılılar, Avusturya'daki üçüncü hazırlık maçlarında ilk zaferlerini aldılar. Önceden LASK Linz ve Fortuna Düsseldorf takımlarına yenilen Galatasaray, son hazırlık maçında güç gösterisi yaptı. Takım, kampın




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —