"Başkanım yanımda" toplantıları devam ediyor

"Başkanım yanımda" toplantıları devam ediyor

Politika 12.07.2024 15:12:48 0
Tarih: 12.07.2024 15:12 Güncelleme: 12.07.2024 15:12
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında Tohma Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında, Tohma, Kırkpınar ve Göktarla mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.
Tohma Mahallesindeki Kültür Merkezinde düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Suna Üstüner, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Kurum Temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Yeşilyurt’un tüm yaşam alanlarındaki taleplerin çözüme kavuşması için her türlü desteği verdiklerini ifade ederek, “ Mahalle sakinlerimizin talepleri bizim için kıymetlidir. Mahallelerimizi geziyoruz, iletilen taleplerin çözüme kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in daveti üzerine toplantıya katılan İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Suna Üstüner ise, ‘Başkanım Yanımda’ toplantılarına 7’den 70’e herkesin katılıp fikirlerini paylaşmasının ileri demokrasi anlayışına gösterilecek güzel bir örnek olduğuna dikkat çekerek, “Halk ile seçilmiş kişilerin bir araya gelerek bir ülkeyi, bir kenti ve bir ilçeyi yeniden imar etmek için bir araya gelmesi, konuşması ve sorunlara ortak çözüm bulması çok değerlidir. Muhtarlarımız, büyüklerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız buradalar ve taleplerini ilgili yerlere bire bir aktarma fırsatına ulaşıyorlar, bizlerde buna şahitlik ettik, çok memnun kaldık. İlhan Geçit Başkanımıza bu güzel tabloyu oluşturduğu için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
‘Başkanım Yanımda’ toplantılarının mahallelerin sorunlarına kalıcı çözümler getirme noktasında oldukça verimli geçtiğini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, “Yeni dönem vaatlerimizden olup, devam eden ’Başkanım Yanımda’ projesi kapsamında Tohma, Kırkpınar, Göktarla Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini yerinde dinledik. Yeni model belediyecilik anlayışımızla, mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, gelecekteki projelerimiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgiler verdik. Her mahallemizin ihtiyaçlarını ön planda tutarak, yaşam standartlarını yükseltmek için durmaksızın çalışıyoruz. İlçemizin yeniden imar, inşa ve ihyası noktasında bu tür toplantılardan ciddi seviyede yararlanıyoruz. Muhtarlarımız ile mahalle sakinlerimizin tespitleri ve talepleri, var olan sorunların çözümü noktasında elimizi güçlendiriyor. Kamu ve kurumlarla koordineli çalışarak hemşehrilerimizin daha rahat ve güzel bir hayat yaşaması noktasında çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmalardan sonra söz alan mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri taleplerini sundular.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ