Tarih: 14.08.2024 19:02

Başkan Sabırlı: '23 Yılda Partimiz ve Bahçesaray Bir Cennet Bahçesine Dönüştü!'

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ'NİN 23. YILI KUTLU OLSUN

AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, AK Partinin ve Türkiye'nin geleceğe sağlam adımlarla yürüyüşünün önemine vurgu yaptı.

DESTEK VE TEŞEKKÜRLER

Sabırlı mesajında, AK Parti'nin değerli bir neferi olarak Bahçesaraylı hemşehrilerin her zaman yanlarında olmasından dolayı teşekkürlerini iletti. Partinin, milletin gönlünde yer ettiğini ve halkın refah ve mutluluğunu artırma noktasında çaba gösterdiğini belirtti. İlçeye yapılan yatırımlar ve projeler konusunda da Bahçesaraylıların desteğinin altını çizdi.

AK PARTİ'NİN HİZMET VE PROJELERİ

Sabırlı, AK Parti'nin eğitimden sağlığa, tarımdan turizme ve daha birçok alanda ilçeye ve halkına kazandırdığı eserlerden bahsederek gelecekte de yeni projelerin hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Bu başarıların ancak toplumsal destekle mümkün olduğunu ifade etti.

GELECEĞE GÜVENCEYLE BAKIŞ

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünü kutlarken, geçmişten alınan güçle geleceğe daha emin adımlarla ilerleme kararlılığını dile getiren Sabırlı, daha nice başarılara birlikte ulaşılacağı bilgisini paylaştı. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle emeği geçenlere şükranlarını sunarak, Bahçesaray'ın daha da geliştiği ve kalkındığı günlere ulaşma temennisinde bulundu.

SABIRLI'NIN MESAJI

Başkan SABIRLI mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"Değerli dava arkadaşlarım ve bizlerden hiç bir zaman   desteklerini esirgemeyen hemşehrilerim;

Bugün, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun 23. yıl dönümünü kutlamak üzere bir araya geldik. Bugün, yalnızca bir partinin kuruluşunu değil, aynı zamanda Türkiye’nin güçlü ve kararlı adımlarla geleceğe yürüyüşünün de yıl dönümünü kutluyoruz. 14 Ağustos 2001 tarihinde başlayan bu kutlu yürüyüş, bugün de aynı inanç ve kararlılıkla devam ediyor.

Değerli Bahçesaray'lı hemşehrilerim AK Parti’nin değerli bir neferi olarak, her zaman bu kutlu davanın yanında olmuş, bizlere destek verdiniz. Bu vesileyle, Bahçesaray ’ın güzel insanlarına bir kez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizlerin desteği, bizim en büyük gücümüzdür. Bugün Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi, Bahçesaray da AK Parti’nin izleri, hizmetleri, yatırımları ve eserleri bulunmaktadır.

AK Parti, milletimizin gönlünde yer edinmiş, halkımızın refahını, huzurunu ve mutluluğunu artırmayı ilke edinmiştir. Eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, ulaşımdan sanayiye kadar birçok eseri ilçemize kazandırmış nice devam eden  projeler, sizlerin desteğiyle hayata geçireceğiz. Bugüne kadar bircok eserler kazanmış nice eserlerin el birliği ile kazandıracak AK davamız
Bugün, AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü kutlarken, geçmişten aldığımız güçle geleceğe daha güvenle bakıyoruz. İnanıyorum ki, birlikte daha nice başarılar elde edecek, daha büyük projelere imza atacağız. Kuruluş yıl dönümümüz vesilesiyle, başta kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bu davaya emek veren tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.
Nice yıl dönümlerini, ülkemizin ve Van'ımıza şirin ilçemiz Bahçesaray daha da geliştiği, kalkındığı günlere beraberce ulaşmayı Allah’tan niyaz ederim.Tüm Bahçesaray 'lı AK ailemize hürmetler saygılar sunarım"

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —