Başkan Kuşan: 'Van Büyükşehir adayımızı coşkuyla karşılayalım'

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, vatandaşları Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas’ı karşılamaya davet etti.

Van Haberleri 25.01.2024 16:42:00 0
Başkan Kuşan:
Tarih: 25.01.2024 16:44 Güncelleme: 26.01.2024 00:03

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, vatandaşları Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas’ı karşılamaya davet etti. Kuşan, “Büyükşehir adayımız bu seçimlerde adeta bir lokomotif görevi görecek. Başkan adayımızı güçlü bir şekilde karşılamalıyız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas için havalimanında karşılama programı düzenlenecek.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 27 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da Van’a gelecek olan Arvas için Ferit Melen Havalimanı'nda karşılama programı hazırlandı. Büyükşehir adayı Arvas, buradan konvoyla parti binasına geçerek saat 12.00’da vatandaşlarla bir araya gelecek.

“BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ BU SEÇİMLERDE ADETA BİR LOKOMOTİF GÖREVİ GÖRECEK”
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, büyükşehir adayının coşku içinde karşılanmasının önemli olduğunu belirterek, “Abdulahat Bey, Allah’ın izniyle bir aksilik olmasa cumartesi günü Van’da olacak. Büyükşehir adayımız bu seçimlerde adeta bir lokomotif görevi görecek. Başkan adayımızı güçlü bir şekilde karşılamalıyız. Kendisi, uzun yıllar bu partiye gönül vermiş, emek vermiş biridir. Yol ve dava arkadaşımızdır. Özellikle Van’ımızın en büyük ilçesi olan, İpekyolu’nda karşılama programına çok ciddi bir katılım olmalıdır. Bu seçimler gerçekten Van için bir milat olacak. İddiamızda güçlüyüz. Bu seçimi kazanacağız. Bunu da büyükşehir adayımızı samimi, güçlü bir şekilde sahiplenerek gösterebiliriz. Büyükşehir adayımızı coşkuyla karşılayalım. Bütün eş dost, partililerimizi bu anlamlı programa bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ