Başkan Kahraman'dan Net Çağrı: 'Terör Bağlantılı Belediyelere Kayyum Şart!'

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman, terörle bağlantılı belediyelere kayyum atanması gerektiğini söyledi.

Van Haberleri 8.06.2024 22:32:00 0
Başkan Kahraman
Tarih: 08.06.2024 22:47 Güncelleme: 08.06.2024 22:51

TERÖR BAĞLANTILI BELEDİYELERE KAYYUM ATANMASI ÇAĞRISI

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman, yapmış olduğu basın açıklamasında terörle iltisaklı belediyelere kayyum atanmasının gerekliliğini vurguladı. Kahraman, halk tarafından seçilmiş olan ancak devletin bekaasını, huzur ve güvenliğini tehlikeye atan belediye başkanlarının kabul edilemeyeceğini belirtti.

KAYYUM ATANMASI TALEBİNİN GEREKÇELERİ

Ayhan Kahraman, terör örgütü PKK'ya hizmet ettiği gerekçesiyle tespit edilen belediye başkanlarına karşı tedbir alınmasını talep etti. Göreve gelir gelmez şehit ailelerine mobbing uygulayarak görev değişiklikleri ve işten çıkarmalar yaptıklarını ifade eden Kahraman, şehit ailelerinin böyle bir muameleye maruz kalmalarının kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA ÇAĞRI

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı, Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde terör örgütüne hizmet ettiği iddia edilen belediye başkanları hakkında İçişleri Bakanlığı'nın derhal harekete geçmesini ve konunun araştırılmasını talep etti. Kahraman'ın çağrısında, terörle mücadelede kararlılık vurgusu ve huzurun sağlanması konusunda adil yönetim anlayışının önemi altı çizildi.

AÇIKLAMANIN TAM METNİ

Ayhan Kahraman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

"Terörle Ve Teröristle irtisatlı Olan Tüm Belediyelere Kayyum Atanması Lazım,Halkın seçtiği halka hizmet yerine Devletin Bekası huzur ve güvenliğini hiçe Sayan,PKK terör Örgütüne hizmet etmeyi görev Sayan Belediye Başkanlarını bölgede Görmek istemiyoruz.

Şehitlerimizin Bizlere Emaneti Olan Aileleri ve Yakınlarına Göreve Gelir gelmez Şehit ailelerimize mobing uygulayan,ilk yaptıkları icraat ları Şehit ailelerimizin ve yakınlarına görev değişikliğine gidilmesi işten çıkarmaları kabul edilemez.

Bu konuyla alakalı Doğu ve Güneydoğu Bölgemizde Belediye Başkanlığını PKK Terör Örgütüne ve Yandaşlarına hizmet olarak Görev Sayan Belediye başkanları için İçişleri Bakanlığımızı Bir an Önce Harekete Geçip Araştırılmasını İstiyoruz."


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem