Başkan İrven'den ilçe teşkilatlarına ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Van'ın Erciş, Çaldıran ve Muradiye ilçelerini ziyaret etti.

Van Haberleri 18.11.2023 18:31:00 0
Başkan İrven
Tarih: 18.11.2023 18:33 Güncelleme: 19.11.2023 01:17

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Van'ın Erciş, Çaldıran ve Muradiye ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde ilçe başkanlarından çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan İrven, yerel seçimler öncesi çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanı Av. Erkan İrven ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Van'ın Erciş ilçesini ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Şahin İsmail Macit ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Başkan İrven ve yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni atanan İlçe Başkanı Şahin İsmail Macit'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Erciş ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Macit'ten bilgi alan İl Başkanı İrven, çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, yerel seçimler öncesi vatandaşların sık sık ziyaret edilmesi ve sorunlarının tespit edilmesini istedi.

Burada yapılan görüş alışverişinin ardından Başkan İrven ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Çaldıran ilçesine geçti. Burada da ilçe başkanı Mehmet Reşat Yıldırım ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Başkan İrven ve beraberindekiler, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akabinde Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker'i makamında ziyaret eden Başkan İrven, ilçedeki çalışmaları hakkında görüş alışıverişi yapıldı. Çaldıran ilçesinde son olarak Ziraat Odası Başkanı Nesim Ertopçu'yu ziyaret eden Deva Partisi Van İl Yönetimi, burada da çiftçilerin sorunlarını görüştü.

"BU ŞARTLARDA ÇİFTÇİLİK YAPMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR"

Ziraat Odası ziyarettin konuşan Başkan İrven, "Van'daki çiftçilerimizin sorunlarına vakıfımız. Van'ın Deva Partisi'ne ihtiyacının olduğunu bir kez daha gördük. İnşallah göreve gelir gelmez bütün çiftçilerimizin sorunlarını kökten çözeceğiz. Çiftçiler çok zor şartlarda bu işi yapıyor. Maalesef ülke ekonomisinin kötü yönetilmesinden kaynaklı çiftçilerimiz ciddi anlamda mağduriyet yaşıyor. Bugün çiftçilerimiz mazotun litresini 35-40 TL arasında alıyor. Bu şartlarda çiftçilik yapmak gerçekten çok zor. Bu sorunlara vakıfız. Göreve gelir gelmez bütün çiftçilerimizin sorunlarını kökten çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çaldıran ziyaretinin tamamlanmasının ardından Muradiye ilçesine geçen Başkan İrven ve beraberindeki heyet burada da İlçe Başkanı Sultan Ali Bilici tarafından karşılandı. İlçe Başkanı Sultan Ali Bilici'den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan İrven, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan İrven ve beraberindeki heyet son olarak Muradiye Ziraat Odası Başkanı Savaş Ebrem'i makamında ziyaret etti. Ziyarette çiftçilerin sorunları kapsamlı bir şekilde masaya yatırıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ