Başkan Doğan'dan Hakeme Ağır Sözler: 'Sahaya Beşiktaş Formasıyla Çıksaydı!'

Trabzon Başkanı'ndan hakeme olay açıklamalar: "Sadece forma eksikti"

Spor 16.09.2024 11:36:00 0
Başkan Doğan
Tarih: 16.09.2024 11:38

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından hakem Ali Şansalan'ın kararlarına tepki gösterdi. 

TRABZON'DA NEFESLER TUTULDU

Akyazı Stadyumu'nda ev sahibi olarak mücadele eden Trabzonspor'un ve Beşiktaş'ın kıran kırana geçen maçı 1-1 beraberlikle tamamlandı. Trabzon ekibi 17. dakikada Okay Yokuşlu'nun golüyle öne geçerken, Gedson Fernandes 39. dakikada durumu eşitledi. Trabzonspor'un oyuncusu Edin Visca, 13. dakikada yaptığı müdahale sonucu VAR incelemesi sonucunda kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

DOĞAN'DAN HAKEME AĞIR SÖZLER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, maçın bitiminden sonra düzenlediği basın toplantısında hakem Ali Şansalan'ın maçı yönetiş biçimini sert bir dille eleştirdi. Doğan, "90 dakikaya yakın neredeyse 10 kişi oynadık. Kırmızı kart haklı karardı. VAR'ın devreye girmesi olması gerekendi. Fakat VAR, bizim lehimize olabilecek pozisyonlarda nedense devreye girmedi." dedi. Ona göre, bazı kararlar Beşiktaş'ın lehine verilip, sahada eşitlik ilkesinin gölgelediği açıkça görülmekteydi. 

TFF BAŞKANI İLE KRİTİK GÖRÜŞME

Doğan, TFF Başkanı ile görüşme yapacağını ve Trabzonspor olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getireceğini belirtti. TFF'nin bu tarz olaylarda daha adil ve dengeli bir yönetim sergilemesini beklediklerini vurgulayan Doğan, federasyon başkanının problemi çözme konusunda iyi niyetli olduğuna inandığını dile getirdi. 

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Doğan, hakem Ali Şansalan için şu çarpıcı ifadeleri kullandı: "Hakemin yaptığı tek eksik şey bir şey vardı. Bence sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı çok daha rahat olurdu." Bu sözlerle, Doğan hakemin tarafsızlığı konusundaki ciddi şüphelerini dile getirmiş oldu. Bu açıklamaların ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun ve hakem camiasının nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem