Başkan Adayı Oflas Seferberlik İlan Etti: Tuşba'nın Yeşil Geleceği İçin Harekete Geçti!

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas Tuşba'nın yeşil geleceği için seferberlik ilan etti.

Van Haberleri 8.03.2024 16:32:00 0
Başkan Adayı Oflas Seferberlik İlan Etti: Tuşba
Tarih: 08.03.2024 16:54 Güncelleme: 08.03.2024 17:34

AK Parti Tuşba Belediye Başkanı Süleyman Oflas, Tuşba'nın tarım geleceği için harekete geçti.

TARIM'DA YENİ DÖNEM: SÜYELMAN OFLAS ÇÖZÜM PEŞİNDE

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, ilçenin tarımsal sıkıntılarına eğilmek üzere çeşitli inisiyatifler alıyor. Tarım ve hayvancılık sorunlarını çözme odaklı çalışmalara başlayan Oflas, bu alanda elzem adımlar atma konusunda hız kesmiyor.

MAHALLE MAHALLE SORUN TESPİTİ

Kırsal mahallelerde yaşanan sorunları yerinde tespit eden ve çözüm önerileri geliştirmek için konuyla ilgili mercilerle temas kuran Başkan Adayı Oflas, seçimi beklemeden aksiyon alınması gerektiğini vurguluyor. Tuşba'nın tarımsal sıkıntılarına odaklanan ve bir gününü bu konuya ayıran Oflas, Tuşba Ziraat Odası ve ilgili diğer kurum ziyaretlerinde çiftçilerin talep ve ihtiyaçlarını dinliyor.

AKADEMİSYENLER İLE GÖRÜŞMELER

Oflas'ın aynı zamanda Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde tarım politikaları üzerine akademik görüşmeler yaptığı biliniyor. Üniversite destekli projelerin tarıma olumlu katkılarının olacağını belirten Oflas, bölgesel tarımsal gelişime liderlik etmeye hazır.

OFLAS'TAN TARIMSAL PROJELERE TAM DESTEK

Tuşba'nın tarım potansiyeli konusunda iddialı konuşan Oflas, göreve geldiği ilk günden itibaren tarım ve hayvancılık projelerine öncelik vereceğini ve çiftçileri destekleyeceğini deklare ediyor. "Çiftçi dostu belediye" anlayışıyla hareket edeceğini vurgulayan Oflas, ilçeyi layık olduğu tarım seviyesine taşıyacaklarını söylüyor.

SARIMEHMET BARAJINDA SU KAYBINA SON

Sarımehmet Barajı'nın sorunlarına da değinen Oflas, çiftçilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, barajın bakım ve onarım işlemlerini en kısa sürede gerçekleştirmeyi taahhüt ediyor. Bu sayede bölgenin can damarı olan barajın su kayıplarını minimize edeceklerini belirten Oflas, böylece tarımsal sulamada verimliliğin artacağını ifade ediyor. "Çiftçilerimiz bizimle güvende" diyerek, çiftçilerin yanında olduğunu ve sorunların takipçisi olacağını sözlerine ekliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem