Başkan Yılmaz, acil toplanma alanlarında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yılmaz, acil toplanma alanlarında vatandaşlarla buluştu

Genel 7.02.2023 17:06:37 0
Başkan Yılmaz, acil toplanma alanlarında vatandaşlarla buluştu
Tarih: 07.02.2023 17:06 Güncelleme: 07.02.2023 17:06
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen, 10 ilde yıkımlara neden olan, Mersin de olmak üzere çevre illerde hissedilen depremin ardından ilçede 50 ayrı noktada oluşturdukları acil toplanma alanları ile Mersin 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Toroslar Kaymakamlığı ile birlikte hazırlanan acil toplanma alanları, belediyenin internet sitesi ile sosyal medya hesaplarında vatandaşlara en kısa süre içerisinde duyuruldu. Toroslar’ın dört bir yanındaki sosyal tesisler ve spor kompleksleri başta olmak üzere muhtelif yerlerde vatandaşlara açılan acil toplanma alanlarında kalan hemşerileriyle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz’a, İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet de eşlik etti.
Barınma ihtiyacının yanı sıra sıcak çorba, poğaça ve çay ikramında da bulundukları acil toplanma alanlarında çocuklarla ve büyüklerle yakından ilgilenerek sohbet eden Başkan Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşların belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonundan Afet Masasına ulaşabileceklerini söyledi.

“El ele, bu süreci atlatacağız”
Başkan Yılmaz, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni de ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi. Bu zorlu süreci, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde atlatacaklarını belirten Yılmaz, “112 Acil Kriz Merkezindeyiz. Arkadaşlarımız, şehrimizin değişik yerlerinden gelen anonsları değerlendiriyor, bilgilendiriyor ve yönlendiriyor. Biz de bu merkezle koordineli olarak çalışıyoruz. Kahramanmaraş’ta meydana gelen, kentimiz olmak üzere çevre illerde de yaşanan depremin ardından vatandaşlarımız evlerine giremiyorlar. İlçemizde Toroslar Kaymakamlığımız ile birlikte 50 ayrı noktada vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. İnşallah bu süreci de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Tüm vatandaşlarımıza sabır diliyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ