Başkan Uçum, devam kararı aldı

Başkan Uçum, devam kararı aldı

Van Spor 30.01.2024 16:31:42 0
Başkan Uçum, devam kararı aldı
Tarih: 30.01.2024 16:31 Güncelleme: 30.01.2024 16:31
Geçtiğimiz günlerde işlerinin yoğunluğundan dolayı Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı’nı bıraktığını belirten Ali Uçum, geçen süre içerisinde yeşil beyazlı kulübe sahip çıkan olmayınca yeniden devam kararı aldı.
Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı görevini tekrar yürütme kararı alan Başkan Ali Uçum ile birlikte takımda bugün antrenmana çıktı. Mevcut kadro ve Kars’ın çocuklarıyla birlikte 2’inci devreye başlayacak olan yeşil beyazlı ekipte hedef ligi en üst sıralarda tamamlamak.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 10’un grupta mücadele eden Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığını tekrar üstlenmesinin ardından kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Bildiğiniz üzere başkanımız yoğun işlerinden dolayı ve yönetimde maddi-manevi katkı sağlayacak kişilerin olmamasından kaynaklı bu sorumluluğu tek başına daha fazla yürütemeyeceğini açıklayarak istifasını açıklamıştı. Başkanımız bu güne kadar kulübü yönetmeye talip olmaması ve kulübün küme düşme riskini de göz önüne alarak Valimiz ile yaptığı istişareler neticesinde sezon sonuna kadar devam etme kararı almıştır” denildi.
Açıklamada, “Hedefimiz; kulübümüzün ligdeki yerini birkaç sıra yukarı taşıyarak kümede kalmak ve sezonu bu şekilde bitirmek olacaktır. Eksik bölgelere transferler yapılarak ilk maçımız olan Rize Özel İdare maçına hazırlıklarımız başlamıştır. Bu karara, itirazı olan veya memnun olmayan herkesin, istedikleri takdirde kulübü devralarak kendilerinin yönetebileceğini de buradan hatırlatmak isteriz. Bu kulüp sadece bir kişinin değil "taraftarım" diyen "seviyoruz, tek sevdamız" diyen herkesindir. Fakat kulübe gerçek anlamda sahip çıkmak şartıyla!” ifadelerine yer verildi.
Kars 36 Spor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.
“Sosyal medyadan esip gürleyerek hiç bir şey yapılmadığını gördük. Kulübü gerçekten sevmenin sadece klavye başında eleştirmek olmadığını her taraftarın anlamasını bekliyoruz. Verdiğimiz karara tüm camianın saygı duyacağını umuyor, yeni hocalarımız ve Kars’ın çocuklarına herkesin sahip çıkmasını bekliyoruz. Keza bu karar taraftar çoğunluğunun "Kars’ın çocuklarına şans vermiyorsunuz!" serzenişinin de yansımasıdır. Umuyoruz ki bu kararımız öz kaynak modelinin başarılı olacağının bize bir umudu olsun. Bu sene yakalayamadığımız şampiyonluğun gelecek sezon için yatırımı olsun. Bu vesile ile yeni oluşumun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.”
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: başkan uçum devam kararı aldı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ