Başkan Tanfer’den Mevlid Kandili mesajı

Başkan Tanfer’den Mevlid Kandili mesajı

Genel 14.09.2024 19:18:17 0
Başkan Tanfer’den Mevlid Kandili mesajı
Tarih: 14.09.2024 19:18
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Tanfer, mesajında alemlere rahmet olarak dünyaya gelen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) doğduğu mübarek gecenin yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Mevlit Kandili’nin, Peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarıyla bütün insanlığa verdiği mesajlarının en iyi şekilde anlaşılmasına vesile olan mübarek gecelerden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Hüseyin Tanfer:
“Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz, dinimizin emirlerini insanlığa ulaştırdığı gibi yaşamı boşunca dürüstlükten ödün vermemiş, güzel ahlakıyla tüm insanlığa örnek olmuştur. Peygamber Efendimizin, dünyayı şereflendirmelerinin yıldönümü olan bu mübarek gecenin aynı zamanda O’nun tüm insanlığa verdiği mesajların ve güzel ahlakının yeniden hatırlanacağı bir gece olmuştur. Bu gece Sevgili Peygamberimizin insanlığa getirdiği mesajları anlamamız için de önemli bir fırsattır. Bu vesileyle tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık alemine sağlık ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem