Başkan Şerifoğulları, yıkımı yapılacak eski ETSO binasında incelemede bulundu

Başkan Şerifoğulları, yıkımı yapılacak eski ETSO binasında incelemede bulundu

Genel 30.05.2024 12:23:00 0
Başkan Şerifoğulları, yıkımı yapılacak eski ETSO binasında incelemede bulundu
Tarih: 30.05.2024 12:23
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıkımı yapılacak eski Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) binasında incelemede bulundu.
2023 yılında meydana gelen ve Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinde hasar alan binaların yıkım süreci sürüyor. Bu depremlerde ağır hasar alan eski ETSO hizmet binasının yıkımı için de geri sayım başladı. İhale sürecinin devam ettiği eski ETSO hizmet binasının yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak. Yıkım çalışmalarına, ihalenin tamamlanmasının ardından Kurban Bayramı’ndan sonra başlanması planlanıyor. Belediye Çarşısı başta olmak üzere çevre binalarda faaliyet gösteren esnafların ve vatandaşların, yıkım çalışmalarından etkilenmemesi için Elazığ Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutulacak. İş güvenliğine yönelik bütün tedbirler alınacak ve Elazığ Belediyesi personeli, yıkımın başlaması ile birlikte düzenli olarak sahada ve çevresinde gerekli denetimleri de gerçekleştirilecek, her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına yıkım alanına güvenlik filesi ve ağları çekilecek.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıkım çalışmalarından önce bölgede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Başkan Şahin Şerifoğulları, incelemeleri esnasında Kapalı Çarşı, Belediye Çarşısı ve çevrede faaliyet gösteren esnafları da ziyaret etti. Esnafların ilgisi ile karşılanan Başkan Şahin Şerifoğulları, tek tek esnafların taleplerini dinledi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem