Başkan Şerifoğulları, “Şehrimizi güçlü altyapısı ve kalıcı hizmetlerle en güzel şekilde yarınlara hazırlıyoruz”

Başkan Şerifoğulları, “Şehrimizi güçlü altyapısı ve kalıcı hizmetlerle en güzel şekilde yarınlara hazırlıyoruz”

Genel 29.11.2022 16:54:31 0
Başkan Şerifoğulları, “Şehrimizi güçlü altyapısı ve kalıcı hizmetlerle en güzel şekilde yarınlara hazırlıyoruz”
Tarih: 29.11.2022 16:54 Güncelleme: 29.11.2022 16:54
Altyapının bir şehrin olmazsa olmazları arasında ilk sırada yer aldığını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Şehrimizi güçlü altyapısı ve kalıcı hizmetlerle en güzel şekilde yarınlara hazırlıyoruz” dedi.
Her alanda şehrin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Elazığ Belediyesi, şehri uzun vadede sağlıklı altyapıya kavuşturacak altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Malatya Caddesi, İmam Efendi Bulvarı ile Çaydaçıra Kavşağı arasında yaklaşık bin 800 metre uzunluğundaki yağmur suyu hattı ve 716 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı imalat çalışması tamamlandı. Yine İmam Efendi Bulvarı ile Çaydaçıra Kavşağı arasında bin 800 metre uzunluğunda bin 200’lük yağmur suyu hattı imalatı, 716 metre 400’lük kanal hattı imalatı gerçekleştirilerek Şorşor Deresi bağlantısı sağlandı. Alana toplam 125 adet ızgara yerleştirildi.

Elazığ’ı kalıcı hizmetlerle geleceğe hazırladıklarını aktaran Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Altyapı bir şehrin olmazsa olmazları arasında ilk sırada yer almaktadır. Altyapısı eksik ve yetersiz olan bir şehrin üstyapısına yönelik ne kadar kaliteli hizmet kazandırırsanız kazandırın hep eksiktir. Şehrimizin gelecek on yıllarını düşünerek başlattığımız altyapı yenileme çalışmalarımızı planladığımız çerçevede yürütüyoruz. Bu süreç özellikle vatandaşlarımız açısından oldukça zorlu bir süreç. Bu çalışma oldukça zor meşakkatli ve maliyetli bir çalışma. Bunun farkındayız. Biz cesaretle bu çalışmayı başlatırken, vatandaşlarımız da en üst düzeyde desteğini gösteriyor. Şehrimiz için zorunluluk olan altyapı yenileme çalışmaları süresince yaşanabilecek olumsuzluklardan dolayı hemşehrilerimizden sabır bekliyor, gösterdikleri anlayış ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimle omuz omuza güç birliği içinde inşallah şehrimizin altyapısını yenileyeceğiz. Şehrimizi güçlü altyapısı ve kalıcı hizmetlerle en güzel şekilde yarınlara hazırlıyoruz” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ