Başkan Şerifoğulları, “Bugün tüm Türkiye için tek yürek olma vaktidir”

Başkan Şerifoğulları, “Bugün tüm Türkiye için tek yürek olma vaktidir”

Genel 8.02.2023 15:43:49 0
Başkan Şerifoğulları, “Bugün tüm Türkiye için tek yürek olma vaktidir”
Tarih: 08.02.2023 15:43 Güncelleme: 08.02.2023 15:43
Vatandaşlara yardım çağrısında bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bugün tüm Türkiye için tek yürek olma vaktidir. Bugün yaraları sarma vaktidir” dedi.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde, binlerce konut çökerken yine binlerce kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Deprem sonrasında tüm Türkiye tek yürek oldu ve deprem bölgesine yardımlar yapmaya başladı. Bu çerçevede Elazığ’dan da yardımlar giderken Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, çağrıda bulundu.
Bu zorlu sürecin devlet-millet dayanışmasıyla aşılabileceğini dile getiren Başkan Şerifoğulları, “Yaşadığımız bu büyük felaketin ardından her birimiz karınca misali elimizden gelen her türlü imkanı seferber etmek zorundayız. Bugün tüm Türkiye için tek yürek olma vaktidir. Bugün yaraları sarma vaktidir. Depremzede kardeşlerimize gönderilmek üzere şehrimizde Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, Hayır Çarşısı, Valilik İrtibat Noktası ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Binasında yardım toplama merkezleri oluşturulmuştur. Depremzede kardeşlerimizin, ısınma, barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü yardımı hemşehrilerimizden bu noktalara ulaştırmalarını önemle rica ediyorum” diye konuştu.
Şerifoğulları, “Bu büyük felaketi kısa süre önce yaşamış bir şehir olarak bu acıyı yakından tanıyoruz. Tüm hemşehrilerimden bugün tek yürek depremzedelerimizin yanında olmalarını, destek sağlamalarını bekliyorum. Biliyorum ki birlik, beraberlik ve kardeşlik şehri Elazığ böylesine zor bir zamanda üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Hepimiz için çok zor ve acı bir zaman. Bu zorlukta en büyük gücümüz kardeşliğimiz olacaktır. Kardeşliğimizi en üst düzeyde yaşama vaktidir. Bir kez daha yaşanan bu büyük felakette, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ