Başkan Şerifoğulları, “Aziz şehrimize yakışır kalıcı eserler bırakmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Başkan Şerifoğulları, “Aziz şehrimize yakışır kalıcı eserler bırakmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Politika 31.05.2024 17:31:07 0
Başkan Şerifoğulları, “Aziz şehrimize yakışır kalıcı eserler bırakmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz”
Tarih: 31.05.2024 17:31 Güncelleme: 31.05.2024 17:31
Elazığ’a yakışır kalıcı eserler bırakmak için çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ’ın geleceğine değer katacak bu kıymetli projemizi inşallah en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşayacağız” dedi.
Toplumun tüm kesimlerini sporla buluşturmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Spor ve Yaşam Kompleksi inşaatı Güney Çevre Yolu üzerinde yükseliyor. Toplam 100 bin metrekare alan üzerinde yükselen kompleks bünyesinde, 18 bin metrekare alan üzerine tartan atletizm pisti, 250 kişilik spor salonu ve soyunma odaları, biri atletizm pistini diğeri çim sahayı çevreleyecek iki adet 480 kişilik tribün, 8 bin metrekare alan üzerine ışıklandırmalı sentetik çim saha, yürüyüş ve gezinti alanları yer alacak. İnşa çalışmalarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yetkililerden bilgi aldı.

Kompleksin, Elazığ’ın geleceğine değer katacağını dile getiren Başkan Şahin Şerifoğulları, “Sevdalısı olduğumuz aziz şehrimize yakışır kalıcı eserler bırakmak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda, sporun birçok dalında her yaştan genç sporcuları yetiştirecek kapasiteye sahip, tam donanımlı bir şekilde hizmet verecek Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi inşa çalışmalarında incelemelerde bulunduk. 100 bin metrekare alan içerisinde; tartan zeminli atletizm pisti, spor salonu, tribün ve aydınlatmaya sahip futbol sahası, bisiklet, yürüyüş yolları ve rekreasyon alanları ile hizmete sunacağımız kompleksimiz şehrimizin sporuna ve gençliğine önemli ölçüde katkı sunacak. Elazığ’ın geleceğine değer katacak bu kıymetli projemizi inşallah en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşayacağız” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ