Başkan Sadıkoğlu: “Her bir üyemiz bizim için kıymetli”

Başkan Sadıkoğlu: “Her bir üyemiz bizim için kıymetli”

Ekonomi 19.09.2022 16:39:16 0
Başkan Sadıkoğlu: “Her bir üyemiz bizim için kıymetli”
Tarih: 19.09.2022 16:39 Güncelleme: 19.09.2022 16:39
2018 yılında 6 bin 600 olan üye sayısının yüzde 50 artarak 9 bin 600’e yükseldiğini belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İlimiz ekonomisinin büyümesi adına attığımız güçlü adımlar odamıza olan güveni de arttırdı. Hedefimiz 10 bin üye sayısını geçerek, üretim, istihdam ve kalkınmadaki başarımızı taçlandırmaktır” dedi.
MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun göreve seçildiği 2018 yılında 6 bin 600 üye sayısı bulunan Malatya TSO’nun üye sayısı yüzde 50 artarak 9 bin 600’e yükseldi.

“Üye sayımız yüzde 50 arttı”
Malatya ekonomisinin büyümesi adına attıkları güçlü adımların MTSO’ya olan güveni de arttırdığını belirten Başkan Sadıkoğlu, “Odamız üyelerinin teveccühü ile bu önemli göreve seçildiğimiz Nisan 2018’den bu güne gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Amacımız üyelerimizin işlerini daha da geliştirmelerine kapı açmak, sektörlerin sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunmaktır. Görev süremiz boyunca bu gayeden hiçbir zaman uzaklaşmadık. Attığımız her adımda üyelerimizi merkeze alarak hareket ediyoruz. Özellikle deprem ve pandemi sürecinde üyelerimizin her platformda sesi olduk. Pandemi dönemi önümüze ciddi engeller koymuş olsa da hedeflerimizden hiçbir zaman sapmadık. Üyelerimizin iş hacimlerinin büyümesi, sektörlerin sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşması ve ilimizin daha hızlı kalkınması için gayret gösterdik. Bizlerin bu çabası Odamıza olan güveni de arttırdı. Göreve seçildiğimiz 2018 yılında Odamız 96 yaşındaydı. 96 yıllık tarihinde 6 bin 600 üyesi bulunan odamızın üye sayısını yüzde 50 arttırarak 9 bin 600’ee yükselttik. Şehrimizin en büyük STK’sı olarak hedefimiz, 100’üncü yaşımıza gireceğimiz 2023 yılında 10 bin üye sayısını geçerek, üretim, istihdam ve kalkınmadaki başarımızı taçlandırmaktır” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi, ÜNİLİG Türkiye şampiyonluğunu kutladı


Van Spor

Elazığ dartta Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Hakkari’de ‘satranç il birinciliği’ yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ