Başkan Özakalın, bölge odalar koordinatörü olarak Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Ardahan programına katıldı

Başkan Özakalın, bölge odalar koordinatörü olarak Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Ardahan programına katıldı

Genel 16.08.2024 13:24:52 0
Başkan Özakalın, bölge odalar koordinatörü olarak Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Ardahan programına katıldı
Tarih: 16.08.2024 13:24 Güncelleme: 16.08.2024 13:24
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ardahan programı kapsamında Kars Havalimanı’nda karşılandı. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, ETSO Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Şadan Eren ile birlikte programa katıldı.
Ardahan Valiliği Ziyareti
Rifat Hisarcıklıoğlu, Ardahan Valiliği ziyaretinde Başkan Özakalın, Yılmaz ve beraberindeki heyet ile birlikte Ardahan Valisi’ni makamında ziyaret etti. Bölgenin ekonomik ve sosyal durumu üzerine yapılan değerlendirmelerde, Özakalın da Ardahan ve Erzurum illerinin ortak kalkınma potansiyeline dikkat çekti. Bölgeye yönelik projelerin önemine vurgu yaparak, Ardahan’ın gelişim fırsatlarını dile getirdi.
Ardahan Belediyesi Ziyareti
Valilik ziyaretinin ardından Rifat Hisarcıklıoğlu, Saim Özakalın, Gökhan Yılmaz ve beraberindeki heyetle Ardahan Belediye Başkanı ile de bir araya gelerek, şehirdeki yerel yönetim projelerini ve belediye hizmetlerini ele aldılar.
TOBB UYUM Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Açılışı
TOBB UYUM Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışı, Rifat Hisarcıklıoğlu, Saim Özakalın’ın ve beraberindeki heyet ile birlikte gerçekleştirildi. Hisarcıklıoğlu, merkezin bölgedeki hukuki uyuşmazlıkların çözümünde önemli bir rol oynayacağını belirterek, çevre iller için de benzer projelerin hayata geçirilmesinin faydalı olacağını ifade etti. Açılış töreninde ayrıca, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasında uzun yıllar boyunca kaydı bulunan üyelere plaket verildi.
Ardahan’a Peynir Atölyesi Açıldı
Hisarcıklıoğlu ve Özakalın Ardahan’da yeni açılan Peynir Atölyesi’nin açılışına da katıldı. Hisarcıklıoğlu, yerel üretim ve tarımın desteklenmesinin Kuzey Doğu Anadolu bölgeleri için ekonomik kalkınma açısından kritik olduğunu vurguladı. Bölgenin geleneksel lezzetlerinin yaşatılmasına katkıda bulunacak bu tür projelerin, yerel ekonomiye önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ