Başkan Gürkan: “Tabiplerimize minnet ve şükran borçluyuz”

Başkan Gürkan: “Tabiplerimize minnet ve şükran borçluyuz”

Sağlık 26.01.2023 16:36:53 0
Başkan Gürkan: “Tabiplerimize minnet ve şükran borçluyuz”
Tarih: 26.01.2023 16:36 Güncelleme: 26.01.2023 16:36
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Tabipler Odası Başkanı Dr. Mustafa Sezai Demirel ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.
Başkan Gürkan’la uzun yıllara dayanan bir dostluklarının olduğunu belirten Tabip Odası Başkanı Mustafa Sezai Demirel, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etmekten fazlasıyla mutluyuz. Malatya’daki sağlık camiası adına kendisine yaptığı hizmetlerden, şehrimize kazandırdığı eşsiz güzelliklerden ve sağlık konusundaki görüşlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Sağlıkçıların gece gündüz demeden yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Gürkan, “Tabiplerimiz gerek pandemi sürecinde gerekse diğer zamanlarda toplumun sağlığı için gece-gündüz demeden yoğun bir şekilde çalıştılar. Tabii bizde meslek kuruluşu olarak Tabipler Odamızı önemli bir kuruluş olarak addediyoruz. Şehrimizde katılımcı belediyecilik ilkesi içerisinde fikirlerinden ve düşüncelerinden en çok yararlandığımız meslek kuruluşlarından biri Tabipler Odası Malatya Şubesidir. Sezai hocamla uzun zamandan beri dostluğumuz, arkadaşlığımız var.
Şehrimizin hem kimliğinin hem belleğinin korunarak şehrin kimliğinin oluşturulması noktasında el birliğiyle gayret ediyoruz. Battalgazi Devlet Hastanesinin yapılması için Tabipler Odası Malatya Şubesiyle beraber Sağlık Bakanlığımıza müracaat ettiğimizde önemli bilgiler alarak, yerinin alınması ve yeni bir hastane yapılması noktasında kendileriyle birlikte hareket ettik. Güzel bir hastane oldu ve memleketimizin hizmetine sunuldu.
Malatya sağlık hizmetleri konusundan halk memnuniyetini sağlıyor. Bu anlamda Malatya Tabipler Odası Başkanımızı ve tabip arkadaşlarımızı kutluyorum. Ziyaretlerinden dolayı duyduğum memnuniyeti de ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ