Başkan Gürkan: ‘Eğitime katkılarımız sürecek’

Başkan Gürkan: ‘Eğitime katkılarımız sürecek’

Eğitim 27.12.2023 15:56:31 0
Başkan Gürkan: ‘Eğitime katkılarımız sürecek’
Tarih: 27.12.2023 15:56 Güncelleme: 27.12.2023 15:56
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kentteki eğitim-öğretimin desteklenmesi adına belediye olarak her zaman ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek eğitime katkılarının süreceğini söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyareti esnasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Gürkan, “Malatya’mızda okulların açık olması ve eğitimin sürdürülebilir olması eğitim açısından çok önemlidir. Bu anlamda Malatya İl Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında bütün eğitim camiasını tebrik ediyorum” dedi.
Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, “Şubat depremlerinde büyük bir felaket geçirdik ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile o dönemde çok yakinen çalıştık. Hakikaten bütün birimlerimiz depremin yaralarının sarılması noktasında üstün çaba ve gayret gösterdiler. Netice itibariyle asrın felaketini yaşadık, o nedenle yaralarımızı hep beraber saracağız. Malatya’mızda okulların açık olması ve eğitimin sürdürülebilir olması eğitim açısından çok önemlidir. Bu anlamda Malatya İl Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında bütün eğitim camiasını tebrik ediyorum. Şu anda hemen hemen tüm okullarımız açık, bazı okullarımız ise yıkılan okulların hasebiyle ikili eğitim görüyorlar ama yine de okullarımız eğitim faaliyetlerini sürdürüyorlar. Malatya’mızda bütün eğitim faaliyetlerini sürdüren öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de yeni okullarımızın yapılması, güçlendirilmesi gereken okullarımızın güçlendirilmesi noktasında üzerimize düşen her türlü görevi ve gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam ediyoruz” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ