Başkan Güder’den ilçeyi yarınlara hazırlama vurgusu

Başkan Güder’den ilçeyi yarınlara hazırlama vurgusu

Genel 1.11.2022 17:24:29 0
Başkan Güder’den ilçeyi yarınlara hazırlama vurgusu
Tarih: 01.11.2022 17:24 Güncelleme: 01.11.2022 17:24
Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, meclis toplantısında, “Değişen ve gelişen ilçemizi daha güzel yarınlara hazırlama noktasında Battalgazi Belediyesi olarak gece demeden gündüz demeden yoğun bir çalışma ortaya koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz” dedi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 8 gündem maddesini görüştü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Battalgazi Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısı 1.birleşimin 1.oturumu ile başladı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen meclis toplantısı, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda İlk olarak Ekim ayı olağan toplantının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Toplam 8 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. İmar plan değişikliği ile ilgili bazı maddeler mecliste kabul edilerek karara bağlanırken, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi. Gündem maddeleri arasında yer alan ve mülkiyeti Battalgazi Belediyesi’ne ait Saray Mahallesinde bulunan 408 ada 343 nolu parsel üzerindeki 5 katlı binanın, Boran Mahallesinde bulunan 149 ada 2,3 ve 150 ada 1.nolu parseller ile trampa (takas) edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Güder’den ilçeyi yarınlara hazırlama vurgusu
Toplantı sonrası kısa bir konuşma gerçekleştiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Battalgazi Belediye Meclisi Kasım ayı toplantımızı başlatıyoruz. Değişen ve gelişen ilçemizi daha güzel yarınlara hazırlama noktasında Battalgazi Belediyesi olarak gece demeden gündüz demeden yoğun bir çalışma ortaya koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz. Aldığımız kararların Malatya ve Battalgazi’miz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının ikinci bileşimi ise 7 Kasım Pazartesi günü saat: 15.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü finale yükseldi


Van Spor

Ardahan’ın koşan yıldızları Posof’ta parladı


Van Spor

Elazığspor ve Şanlıurfaspor’dan kardeş paylaşımlar


Van Spor

Yeşil beyazlı sevda sınır tanımıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ