Başkan Güder: “Namık Başkanımızla beraber güzel işlere imza atacağız”

Başkan Güder: “Namık Başkanımızla beraber güzel işlere imza atacağız”

Politika 18.07.2023 13:22:33 0
Başkan Güder: “Namık Başkanımızla beraber güzel işlere imza atacağız”
Tarih: 18.07.2023 13:22 Güncelleme: 18.07.2023 13:22
AK Parti İl Başkanlığına atanan Namık Gören’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Namık Başkanımızla beraber güzel işlere imza atacağız” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 6 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Malatya İl Başkanlığına asaleten atanan Namık Gören’i ziyaret etti. İl Başkalığında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Güder, “Malatya genelinde İl Başkanımızın önderliğinde güzel çalışmalara imza atacağız. Depremin izlerini silmek adına Malatya olarak güzel çalışmalara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Malatya’mızı eski günlerine hep birlikte yeniden kavuşturacağız” dedi.
Başkan Namık Gören’in kısa sürede önemli işler yaptığını ifade eden Güder, “Namık Başkanımız vekaleten yürütmüş olduğu görevi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle asaleten atanmış oldu. Kendisi teşkilattan gelen bir isim ve kıymetli başkanımızı seviyoruz. Özellikle başkanımızın kısa görev süresi içinde iki seçim yaşadık ve Malatya’da güzel bir başarı sergilemiş olduk. Güzel bir çalışma ile 4 vekilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdik. Özellikle Battalgazi bölgemizde İl Başkanlığımızın önderliğinde yaptığımız çalışmalar neticesinde yüzde 80 civarında oranında bir oy aldık. Türkiye sıralamasına giren bir oy oranı ile Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtik. Malatya genelinde İl Başkanımızın önderliğinde güzel çalışmalara imza atacağız. Depremin izlerini silmek adına Malatya olarak güzel çalışmalara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Malatya’mızı eski günlerine hep birlikte yeniden kavuşturacağız. AK Parti İl Başkanımız Namık Gören’e tebriklerimizi iletiyor, görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
“Osman başkanımız teşkilatla uyum içerisinde”
AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören de, zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirterek, “Seçim sürecinde Battalgazi ilçemizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yoğun bir teveccüh gördük. Bu konuda teşkilatımız ile Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’in uyum içerisinde çalıştığını biliyoruz” ifadelerine yer verdi.
6 Şubat depreminden sonra birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duydukları bir dönemden geçtiklerini de ifade eden Gören, “Söz ve eylem birliği içerisinde Malatya’da depremin izlerini siliyoruz, silmeye de devam edeceğiz. Rabbim bir daha yaşatmasın. Depremde eski yapı stokuna sahip Battalgazi ciddi hasar aldı. Yıkım büyük ve bu hasarların giderilmesi için büyük çalışmalar yapılması gerekiyor. Bu çalışmayı da birlik ve beraberlik içerisinde yapıyoruz" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ