Başkan Güder, Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki etkinliğe katıldı

Başkan Güder, Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki etkinliğe katıldı

Genel 1.12.2023 17:11:42 0
Başkan Güder, Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki etkinliğe katıldı
Tarih: 01.12.2023 17:11 Güncelleme: 01.12.2023 17:11
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Filistin’e destek için düzenlenen yardım kampanyasına katıldı.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Dünya Engelliler Günü nedeniyle özel gereksinimli vatandaşların ve ailelerinin Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Filistin’e destek için düzenlediği etkinliğe katıldı. Gencinden yaşlısına standların başında bulunan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güder, anlamlı bir organizasyona imza attıkları için kendilerine teşekkür etti.
Toplumun her kesiminin Filistin konusunda duyarlı olmasının önemli olduğunu ifade eden Başkan Güder, “Filistin hepimizin kanayan yarası. Türkiye’mizin, Malatya’mızın, özellikle deprem bölgesinin sorunları var. Ancak Filistin’de İsrail’in yaptığı katliamları da göz ardı edemiyoruz. Başta Cumhurbaşkanı’mız olmak üzere Dış İşleri Bakanımız Filistinlilerin, Gazzelilerin hep yanında oldular, olmaya da devam edecekler. Biz Battalgazi Belediyesi olarak yaklaşık 1 buçuk ay öncesinde İsrail mallarının boykotu ve arkasından İsrail’e destek veren firmaların üretmiş olduğu ürünlerin boykotunu, sosyal tesislerimizin bir aylık gelirini Filistinli kardeşlerimize gönderdik, gönderiyoruz. Bugün de özel gereksinimli vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ailelerinin de kendi deprem sonrasında yaşadıkları sıkıntılarını unutarak Filistin’e katkı sunmak amacıyla yapmış oldukları bu etkinliğin ayrı bir anlam ve önem arz ediyor. Biz de özel gereksinimli kardeşlerimizle, aileleriyle beraber burada Filistin’in yanında olduğumuzu, İsrail’i telin ettiğimizi fiili eylemlerimizle gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Zalimlerin bu dünyadaki saltanatlarının sonsuza kadar sürmeyeceğini ifade eden Başkan Güder, “Her gecenin bir sabahı vardır. İşlemiş oldukları bu katliamların hesapları kendilerinden sorulacaktır. İlahi adaletin er veya geç tecelli edeceğine inanıyoruz. Bu hassasiyeti gösteren arkadaşlarımıza, Kültür Müdürlüğü’müze, özel gereksinimli kardeşlerimize ve onların ailelerine şükranlarımı ifade ediyorum. Ve Filistinliler’e diyoruz ki; yalnız değilsiniz. Türkiye’nin duruşu tüm ümmete güç veriyor. Nerde mazlum halklar varsa her zaman onların yanında olacağız.” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ