Başkan Geçit: “Yangında mağdur olan esnaflarımızın yanındayız”

Başkan Geçit: “Yangında mağdur olan esnaflarımızın yanındayız”

Politika 9.07.2024 11:34:09 0
Başkan Geçit: “Yangında mağdur olan esnaflarımızın yanındayız”
Tarih: 09.07.2024 11:34
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya Sanayi Sitesinde çıkan yangının ardından bölgeye giderek yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Geçit, “Çıkan yangında mağdur olan esnaflarımızın yanındayız” diye konuştu.
Kiltepe mahallesindeki Sanayi Sitesinde 8 Temmuz Pazartesi akşamı çıkan yangın sonrasında olay yerine giden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yangına müdahale eden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinden bilgiler alırken, esnaflara ‘geçmiş olsun’ dileklerini paylaştı. Başkan Geçit, mağdur olan esnaflara her türlü desteğin verileceğini söyledi.
Esnafların her zaman yanında yer aldıklarını hatırlatan Başkan Geçit, “ Sanayi Sitemizde akşam saatlerinde çıkan yangın hepimizi derinden üzmüştür. Esnaflarımıza ve olaydan etkilenen herkese öncelikle geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum. Yangının neden olduğu maddi ve manevi kayıpların bir an önce telafi edilmesi için gerekli adımlar en kısa zamanda atılacaktır. Yangında işyerleri zarar gören esnaflarımızın yanındayız, onları yalnız bırakmayacağız, gereken ne varsa yerine getireceğiz. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Yeşilyurt Belediyemiz ve Battalgazi Belediyelerimiz el birliğiyle hareket ederek, esnaflarımızın yaralarını saracağız. Bu zorlu süreçte yaşanan kayıpların ve sıkıntıların en kısa sürede giderilmesini, hayatın yeniden normale dönmesi için elimizden geleni yapacağız. Rabbim daha büyük afetlerden korusun inşallah. Esnaflarımızla birlikte yangına müdahale esnasında etkilenen itfaiye personellerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hep birlikte bu zorluğun üstesinden geleceğiz. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun” diye konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem