Başkan Geçit: "Kurban Bayramı fedakârlığın, paylaşmanın ve rahmetin sembolüdür"

Başkan Geçit: "Kurban Bayramı fedakârlığın, paylaşmanın ve rahmetin sembolüdür"

Genel 5.06.2025 10:04:31 0
Başkan Geçit:
Tarih: 05.06.2025 10:04 Güncelleme: 05.06.2025 10:04
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yayımladığı mesajla bayramların kardeşliği güçlendiren müstesna zamanlar olduğunu belirterek, Kurban Bayramı’nın fedakârlık, paylaşma ve rahmetin sembolü olduğunu söyledi.
Kurban Bayramı’nın huzur ve bereketini bir kez daha yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Geçit, "Kurban Bayramlarında teslimiyet, paylaşım, bereket ve şükür vardır. Sevgi ve merhamet vardır. Rabbim hem dua edenlerden, hem dua alanlardan olmayı nasip eylesin" dedi.
Bayramların, toplumun bir araya geldiği, sevinçlerin paylaşıldığı ve yardımlaşma ruhunun en üst düzeye çıktığı özel zamanlar olduğunu vurgulayan Başkan Geçit, mesajında, "Milletçe hepimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Müslüman milletimizin ilahi bir armağan olarak kabul ettiği ve sevinçle karşıladığı bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz çok değerli ve müstesna zamanlardır. Kurban Bayramı’nda yaptığımız ibadetler, gerçekleştirdiğimiz eş, dost akraba ziyaretleri, uzattığımız yardım elleri, gönülden tebessümler kardeşliğimizi daim kılmakta, birlikteliğimizi güçlendirmektedir. Birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri yine bu mübarek zamanlardır" ifadelerini kullandı.
Başkan Geçit mesajının sonunda, "Tüm Müslüman kardeşlerimize hayırlı ve bereketli bir bayram diliyorum. Kurbanlarınızın kabul olmasını, dualarınızın ve ibadetlerinizin makbul olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’mızın başta bütün insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyor, tüm hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ