Başkan Geçit, "İkizce Konutlarında yaşam kalitesini artırıyoruz"

Başkan Geçit, "İkizce Konutlarında yaşam kalitesini artırıyoruz"

Genel 18.12.2025 12:11:07 0
Başkan Geçit,
Tarih: 18.12.2025 12:11 Güncelleme: 18.12.2025 12:11
İkizce TOKİ Konutlarındaki temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, "Deprem sonrası oluşan yaraları sarmak, vatandaşlarımızın yeni yaşam alanlarında güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürdürebilmelerini sağlamak bizim en temel sorumluluklarımızdan biridir" şeklinde konuştu.
Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İkizce TOKİ konutlarında ortak kullanım alanları, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanlarında kapsamlı temizlik ve hijyen çalışmaları yürütülüyor. Çöp toplama, yıkama, dezenfeksiyon ve moloz temizliği gibi işlemler titizlikle gerçekleştirilirken, çevre sağlığını tehdit edebilecek unsurlar da hızla ortadan kaldırılıyor.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, deprem sonrası vatandaşların güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmesi amacıyla TOKİ tarafından inşa edilen İkizce Konutlarında sürdürülen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.
İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, deprem konutlarında yaşamın her geçen gün daha düzenli ve sağlıklı hale gelmesi için tüm imkânların seferber edildiğini belirterek, "Deprem sonrası hemşehrilerimizin yeni yuvalarında huzurla yaşamalarını önemsiyoruz. Temizlik ve çevre düzeni, sağlıklı bir yaşamın temel unsurlarındandır. Bu kapsamda ekiplerimiz, deprem konutlarında düzenli ve planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın taleplerini anında değerlendirerek, gerekli müdahaleleri hızlıca yapıyoruz" dedi.
Vatandaşların yeni yaşam alanlarında güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürdürebilmeleri için üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Geçit, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz; ilçemizin her noktasında olduğu gibi İkizce TOKİ Konutlarının ortak kullanım alanlarından çevre düzenlemesine, çocuk oyun alanlarından yeşil alanlara kadar her noktada kapsamlı bir temizlik çalışmaları yürütüyor. Amacımız, sadece bugünü değil, yarınları da düşünerek kalıcı ve sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturmaktır. Bizler, "insanı merkeze alan belediyecilik" anlayışıyla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen her talebi önemsiyor, sahada tespit ettiğimiz eksiklikleri hızlıca gideriyoruz. Deprem konutlarımızda yaşam kalitesini artırmak adına tüm birimlerimizle koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, gece gündüz demeden emek veren tüm temizlik personelimize yürekten teşekkür ediyorum. Onların gayreti, şehrimizin daha temiz, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir olmasına büyük katkı sunmaktadır. Deprem konutlarımızda yaşayan tüm hemşehrilerimden de çevre temizliği konusunda duyarlılık bekliyor, birlikte daha güzel bir yaşam alanı inşa edeceğimize yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Geçit, temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini vurgulayarak, çevre bilincinin artırılması noktasında vatandaşlardan da duyarlılık beklediklerini ifade etti. Ekiplerin özverili çalışmalarına teşekkür eden Başkan Geçit, deprem konutlarında yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin artarak süreceğini sözlerine ekledi.
Deprem konutlarında ikamet eden vatandaşlar ise yapılan temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sundular.
İnceleme ziyaretine katılan İkizce Mahalle Muhtarı Mehmet Tanrıverdi, Seyituşağı Mahalle Muhtarı Hasan Doğan ve Görgü (Cafana) Mahalle Muhtarı Ayhan Yıldız ise, İkizce bölgesindeki kapsamlı temizlik hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunarken, "Belediye Başkanımız ve ekipleri hizmetleriyle gönüllerde taht kurmuştur, emekleri ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştular.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ