Başkan Geçit: "5 Şubat’ta Beylerderesi’nde gençlik bayrak yürüyüşü düzenleyeceğiz"

Başkan Geçit: "5 Şubat’ta Beylerderesi’nde gençlik bayrak yürüyüşü düzenleyeceğiz"

Politika 4.02.2026 09:59:27 0
Başkan Geçit:
Tarih: 04.02.2026 09:59 Güncelleme: 04.02.2026 09:59
Yeşilyurt Belediyesi, milli birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. "Tek Bayrak, Tek Vatan" temasıyla düzenlenecek Gençlik Bayrak Yürüyüşü, 5 Şubat Perşembe günü saat 11:00’de Beylerderesi Şehir Parkı’nda gerçekleştirilecek. Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yaptığı açıklamayla tüm vatandaşları yürüyüşe davet etti.
Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, milli değerlerin yaşatılması, birlik ve beraberlik ruhunun genç nesillere aktarılması amacıyla "Tek Bayrak, Tek Vatan" temalı Gençlik Bayrak Yürüyüşü düzenleyecek.
5 Şubat Perşembe günü saat 11:00’de Beylerderesi Şehir Parkı’nda gerçekleştirilecek yürüyüşte, gençler başta olmak üzere her yaştan vatandaş Türk bayraklarıyla Beylerderesi Şehir Parkı’nda bir araya gelecek. Coşku ve heyecanın ön planda olacağı etkinlikte, milli birlik mesajları verilecek olup, öğrenciler tarafından vatan ve bayrak temalı şiirler okunacak.
Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, birlik ve beraberliğin Türkiye’nin en büyük gücü olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Bayrağımız, vatanımız ve milletimiz ortak paydamızdır. Zor zamanlardan geçtiğimiz bu süreçte, milli birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek, gençlerimizle omuz omuza yürümek bizim için büyük bir anlam taşıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği halinde 5 Şubat Perşembe günü saat 11:00’de Beylerderesi Şehir Parkı’nda düzenleyeceğimiz ‘Tek Bayrak, Tek Vatan’ temalı Gençlik Bayrak Yürüyüşü’ne tüm hemşerilerimizi ve özellikle gençlerimizi davet ediyorum. Bayrağımızla yürüyelim, coşkuyu birlikte yaşayalım" dedi.
Başkan Geçit, gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkan bireyler olarak yetişmesinin önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı artırdığını ifade etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ