Başkan Er’den Malatyalılara konser müjdesi

Başkan Er’den Malatyalılara konser müjdesi

Politika 7.03.2026 16:08:01 0
Başkan Er’den Malatyalılara konser müjdesi
Tarih: 07.03.2026 16:08 Güncelleme: 07.03.2026 16:08
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 2026 Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ilahi ve ses sanatçısı Fadıl Aydın konserine katıldı. Malatyalılar salonu hıncahınç doldururken, konsere gelenler ilahilere hep bir ağızdan eşlik etti.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Kongre ve Kültür Merkezi’nde ilahi ve ses sanatçısı Fadıl Aydın, ilahi dinletisiyle Malatyalılarla bir araya geldi. Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiği konseri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve eşi Sevgi Er de büyük bir beğeniyle dinledi.
Konserin sonunda ilahi ve ses sanatçısı Fadıl Aydın’a kayısı takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, yoğun ilgiden dolayı en kısa sürede Aydın’ın Malatya’da daha büyük bir salonda konser vermesi için tarih belirleyeceklerinin müjdesini verdi. Başkan Er, "Gerçekten salonun coşkusunu görünce üzüldüm maalesef en büyük salonumuz burası. Fadıl kardeşimizden söz alacağım ve belirleyeceği bir tarihte kendisini sizlerle kapalı spor salonunda bir kez daha buluşturacağım. Fadıl kardeşim ’Seve seve gelirim’ dedi. Vereceği tarihi de sizlerle paylaşacağız. En kısa sürede Fadıl Aydın’ı sizlerle buluşturacağız" diye konuştu.

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’nın yeniden ayağa kalktığını dile getiren Başkan Er, "Esas olan kültür ve sanat açısından da dolu dolu zaman geçireceğiniz bir Malatya olsun istiyoruz. Ramazan ayında farkındalık oluşması adına şehrin her noktasını ışıklandırdık. İlahi ve ses sanatçısı Fadıl Aydın gibi sanatçılarımızı da Malatya’mıza davet ederek gönüllerimize dokunan nağmelerle daha da zenginleştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
Malatyalıların yoğun ilgisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Fadıl Aydın, "Bizlerin, sizlerle buluşmasına vesile olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er beyefendiye çok teşekkür ediyorum" dedi.
Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in Malatya’ya en kısa sürede bir kez daha Malatya’da konser vermesi talebiyle ilgili "Konser için en yakın tarih diyelim. Gelmeyi, bu muhabbeti ve coşkuyu bir kez daha yaşamak isterim" ifadelerini kullandı.
İlahi dinletisiyle kendisini izlemeye gelenlerin gönüllerine dokunan Aydın, sahnede Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Çocuk Korusuyla birlikte de ilahi seslendirdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ