Başkan Er: "Malatya eskisinden daha iyi olacak"

Başkan Er: "Malatya eskisinden daha iyi olacak"

Politika 13.03.2025 12:07:12 0
Başkan Er:
Tarih: 13.03.2025 12:07 Güncelleme: 13.03.2025 12:07
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında muhtarlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve protokol konuşmalarıyla devam etti.
Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı, muhtarlar adına yaptığı konuşmada Ramazan ayının hoşgörü ve yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çekerek, "Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği bu iftar yemeği, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Mahallelerimizde vatandaşlarımızın huzur ve refahı için gece gündüz çalışıyoruz. Belediyemizin destekleriyle halkımızın yaşamını kolaylaştırmaya gayret ediyoruz. Bu anlamlı organizasyon için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Er: "Muhtarlarımız mahallelerin mülki amirleridir"
Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, muhtarların bulundukları mahallelerde belediyenin eli, gözü ve kulağı olduğunu belirterek, "Muhtarlarımızdan gelen talepleri öncelik sırasına göre değerlendiriyoruz. Hizmet ve yatırımlarımızı gerçekleştirirken her zaman diyalog halinde hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.
Ramazan ayını coşkuyla geçirdiklerini vurgulayan Başkan Er, "Dört farklı noktada yaklaşık 4 bin vatandaşımıza iftar yemeği veriyoruz. Ayrıca yemek yapma imkânı olmayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza da yemek ikram ediyoruz. Eğer ulaşamadığımız ihtiyaç sahibi vatandaşlar varsa, muhtarlarımız aracılığıyla bizlere bildirildiğinde onlara da destek sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.
"Malatya eskisinden daha iyi olacak"
Deprem sürecine de değinen Başkan Er, Malatya’nın yeniden inşası için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, "Şehrimizin 78 farklı noktasında şantiyeler kuruldu. 80 bin hak sahibi olmasına rağmen 95 bin konutun ihalesini tamamladık. 2025 yılı sonunda deprem yaralarının büyük ölçüde sarılacağını öngörüyoruz. Malatya eskisinden daha iyi olacak" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ