Başkan Çınar, mesaiye bisikletle geldi

Başkan Çınar, mesaiye bisikletle geldi

Van Spor 16.09.2022 12:25:21 0
Başkan Çınar, mesaiye bisikletle geldi
Tarih: 16.09.2022 12:25 Güncelleme: 16.09.2022 12:25
Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu yılki sloganı ‘Çeşitlendir ve Devam Et’ olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftası’na destek verip, daha hareketli ve daha sağlıklı bir yaşam konusuna dikkat çekebilmek amacıyla evinden belediyeye bisikletle geldi.
Yeşilyurt’ta yaşayan herkesin sağlıklı, dinamik ve mutlu olabilmesi amacıyla sportif hizmetlere büyük bir önem verdiği bildirilen Yeşilyurt Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin ulusal koordinatörlüğünde Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun desteğiyle her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’na düzenleyeceği etkinliklerle katkı sunacak.
Toplumun tüm kesiminden insanların hareketli ve dinamik bir hayata sahip olabilmesi için sosyal, sportif ve kültürel anlamda çok sayıda yatırımı Yeşilyurt’a kazandırdığı bildirilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi önünde düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası açılış programına bisikletle geldi.
Evinden Yeşilyurt Belediyesi’nin hizmet binasına kadar pedal çeviren Çınar’a, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev, AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Numan Özcan ile Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Bingül’de eşlik etti.
Sağlıklı ve dinamik bir hayat için herkesi spor yapmaya davet eden Çınar, “Bu yılki teması ‘Şehrini Kucakla’, sloganı ise "Çeşitlendir ve Devam Et" olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftası’na destek vermek amacıyla bir hafta boyunca ilçe genelinde sportif etkinlikler düzenleyerek, toplumun tüm kesimlerini spor yapmaya davet edeceğiz. Hareketli ve dinamik bir yapıya sahip Yeşilyurt’umuzda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşaması bizim öncelikli hedefimizdir. Sağlıklı hayat için de herkesin ve hepimizin mutlaka spor yapması gerekiyor. Beden ve ruh sağlığının korunması ve güçlenmesi için hareketli bir yaşam içinde olmamız lazım. Bisiklet sürmek de hareketli ve dinamik bir hayat için çok önemlidir. İçine kapanık, tablet ya da telefon başında zaman geçiren, aktiviteden uzak bir hayatın ötesinde herkesi spor yapmaya teşvik etmek için de çeşitli programlar düzenleyeceğiz, bu konuda farkındalık oluşturmaya çalışacağız. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün koordinasyonunda, AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları başkanlıklarımızın destekleriyle bu haftayı dolu dolu yaşayacağız. Yeşilyurt Belediyesi olarak hareketli yaşamı ve sporu destekliyoruz, tüm hemşehrilerimizin sağlıklı, güzel ve dinamik bir yaşaması içinde bir hafta içerisinde çok sayıda etkinliğin altına imza atacağız. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyorum” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ