Başkan Çınar, “İyilik Masası” etkinliğine katıldı

Başkan Çınar, “İyilik Masası” etkinliğine katıldı

Politika 29.12.2023 11:43:20 0
Başkan Çınar, “İyilik Masası” etkinliğine katıldı
Tarih: 29.12.2023 11:43 Güncelleme: 29.12.2023 11:43
Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, ‘İyilik Makası’ projesiyle ilçedeki çocukların hayatına renk katmaya devam ediyor. Özal Mahallesi’nde düzenlenen ‘İyilik Makası’ etkinliğine katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çocukların gülümsemesiyle birlikte dünyaya umut ışığının yayılacağını söyledi.
6 Şubat 2023 tarihindeki ‘Asrın Felaketi’ büyük depremlerin psikolojik ve sosyal etkilerinden çocukları uzak tutmak adına büyük bir çaba gösteren Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan ve her hafta bir mahallede düzenlenen ‘İyilik Makası’ projesi, çocukların hayatına renk katıp, güzel anlar yaşamalarına vesile oluyor. ‘İyilik Makası’ Projesinin bu haftaki durağı ise Özal Mahallesi oldu. Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyonlara gönüllü olarak destek veren bay ve bayan kuaförler tarafından saç bakımları yapılan çocuklar keyifli ve güzel anlar yaşadı.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ile birlikte etkinliğe katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çocukların yaşadığı mutluluğa ortak olup, yanında getirdiği hediyeleri dağıttı. Dünyanın dört bir tarafında yaşanan sıkıntıların tek çözümünün çocukları mutlu etmekten geçtiğini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yaşadığımız deprem felaketlerinden en fazla etkilenen hiç şüphesiz çocuklarımız oldu. Yeşilyurt Belediyesi olarak çocuklarımızı depremin getirdiği olumsuzluklardan uzak tutmak içinde konteyner kentlerimizde ve mahallelerimizde farklı etkinlikler düzenleyerek onların zihinlerinde bu yaşanılanların kalıcı hale gelmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Çocukların mutlu olduğu bir hayatta her türlü sıkıntının üstesinden gelebiliriz. Çocuklarımızın bir gülümsemesi, hayata umutla bakmamıza ve dünyaya umut ışığının yayılmasına vesile olacaktır. Belediye olarak da çocuklarımıza ve gençlerimize her türlü şart ve durumda sahip çıkıyoruz, onları güzel bir geleceğe hazırlamak için de var gücümüzle çalışıyoruz. Özal mahallemizde düzenlenen ‘İyilik Makası’ etkinliğine katılarak çocuklarımızı yalnız bırakmadık, onların mutluluğu için her türlü gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımızın yüzünde bir tebessüm, yüreklerinde bir heyecan ve mutluluk oluşturabildiysek ne mutlu bize. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizi deprem travmasından uzaklaştıran, hayata umutla bakmalarını sağlayan projelere ayrı bir ehemmiyet gösteriyoruz. Belediye olarak yeni yılda da bu tür etkinliklerimizin sayısını artırıp ailelerimizin ve çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ