Başkan Bahçeci, “Merdiven altı haber sitelerinin son zamanlarda hızlı bir şekilde arttığını görmekteyiz”

Başkan Bahçeci, “Merdiven altı haber sitelerinin son zamanlarda hızlı bir şekilde arttığını görmekteyiz”

Genel 23.07.2023 19:21:06 0
Başkan Bahçeci, “Merdiven altı haber sitelerinin son zamanlarda hızlı bir şekilde arttığını görmekteyiz”
Tarih: 23.07.2023 19:21 Güncelleme: 23.07.2023 19:21
Elazığ’da internet üzerinden yayın yapan, kanuni yükümlülüklerini yerine getirmeyen haber sitelerinin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Başkanı Erhan Bahçeci, bu durumun basın mesleğini itibarsızlaştırdığını, gazetecilik mesleğini hakkıyla yerine getirenleri mağdur ettiğini söyledi.
ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, her yıl 24 Temmuz’da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
Elazığ’da son dönemlerde haber sitelerinin hızlı bir şekilde arttığını ve bu sitelerin habercilik ve gazetecilikle ilgi alakasının olmadığını belirten Bahçeci, "Bilindiği üzere her yıl 24 Temmuz’da kutladığımız gün olan Gazeteciler ve Basın Bayramında; ilimiz siyasetçilerinden, resmi kurumlarından, sivil toplum kuruluşlarımızdan, sanayicilerimizden ve esnaflarımızdan özellikle bir konuda istirhamda bulunacağım; Elazığ’da yayın hayatını sürdüren kanallarımız, gazetelerimiz ve bunun yanında günün büyük bölümünü internet aleminde gezindiğimiz internet haber sitelerimiz; şehrin menfaatleri doğrultusunda yayın yapmakta ve ilimizin tanıtımı noktasında büyük emekler sarf etmektedir. Ancak bunun yanında sırf seçim dönemlerinde türeyen, iki haber yayımlayarak şehre kendi menfaatleri doğrultusunda yön vermek isteyen, vergi kaydı, resmi işlemleri ve bürosu olmayan, merdiven altı haber sitelerinin de son zamanlarda hızlı bir şekilde arttığını ne yazık ki üzülerek görmekteyiz. Elazığ kamuoyundan, siyasetçilerinden ve STK’larından bu tip kuruluşları muhatap almamalarını, şehri kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirme çalışmalarına iyi niyetler doğrultusunda verilen reklamlarla katkı sunmamalarını özellikle rica ediyorum” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ